devi ja jestem drobną osobą, zwykle noszę xs/s , więc zaryzykowałam i wzięłam bluzki s/m. Jeżeli nosisz zwykle ubrania większe np M to radzę wziąść l/xl. Mają duży zapas na brzuszek ale w ramionach mogłabyś nie zmieścić się. Co do jakości - są w porządku jak za taką cenę. Na te kilka miesięcy dadzą spokojnie radę. :-) Materiał jest bardzo przyjemny w dotyku. Kupiłam od nich również koszulki do karmienia, więc też mogę polecić :-)
reklama
Tonya
Zadowolona z życia :)
I ja się mogę pochwalić pierwszymi ciążowymi jeansami :-) Wreszcie jakieś wygodne spodnie mam :-)
Dali
Fanka BB :)
dziewczyny mnie przerażaja te spodnie ciążowe z gumka po same cycki...ja szału dostaje jak mam cos powyżej pępka ....na sama mysl robi mi sie goraco i...niewygodnie.jak to jest ??bo w koncu wszytskie cięzarne takie nosza to moze tylko mi sie wydaje.a sa moze jeansy poprostu szerokie w pasie bez gumki?ale to wtedy nie wiem czy takie sie beda na tyłku trzymac
Oli.B
Dali ja na co dzień normalnie noszę bardzo niskie biodrówki. Natomiast na czas ciąż zakładam zawsze te z pasami i bardzo szybko się przestawiam. Dla mnie one są rewelacyjne szczególnie w zimę, bo cieplutko w nich jest nic nie podwiewa :-). Ogólnie mi się w nich bardzo wygodnie chodzi, ale to kwestia indywidualna, bo np moja koleżanka nosząca spodnie normalne z wysokim stanem, ciążowych nie dała rady, drażniły ją i nosiła spodnie normalne na recepturkę zapinane, no ja bym tak nie dała rady
Ja kupiłam sobie na początku ciąży zwykłe spodnie, tylko o rozmiar większe i na brzuchu mam luz, a z tyłka mi spadają..więc takiej metody nie polecam;-)
A w ciążowych chodzi się bardzo wygodnie, ja też lubię biodrówki, ale w ciążowych jest na prawdę super.
A w ciążowych chodzi się bardzo wygodnie, ja też lubię biodrówki, ale w ciążowych jest na prawdę super.
Dali
napewno bede probowała tylko brzucha jeszcze brak.
Tez kupilam sobie spodnie o rozmiar wieksze i sa super ale akurat znalazlam jakis niewymiarowy fason ...bo na nogach i tylku mam fajnie opiete a na brzuch luz wiec poprostu mi sie poszczescilo.
ale jak cos wprowadze mode na spodnie spadajace z tylka- Natalie Portman miala takie założone i wygladała super na luzie.jak znajde foto to wkleje.
Tez kupilam sobie spodnie o rozmiar wieksze i sa super ale akurat znalazlam jakis niewymiarowy fason ...bo na nogach i tylku mam fajnie opiete a na brzuch luz wiec poprostu mi sie poszczescilo.
ale jak cos wprowadze mode na spodnie spadajace z tylka- Natalie Portman miala takie założone i wygladała super na luzie.jak znajde foto to wkleje.
Tonya
Przychylam się do pochwał ciążowych spodni z pasem - są bardzo wygodne i brzuch przed przewianiem zimową porą chronią. Możesz też Dali nie naciągać tego pasa po piersi ale go wywinąć na biodra. Swoje ulubione jeansy nosiłam już zapinane na recepturkę i nie dałam rady tak dłużej - brzuch mi uciskały a rozporek się do dołu rozpinał. A te ciążowe mają taki obniżony stan, że brzuszek ma pełen komfort - polecam
Tonya
Wszystko zależy co kto lubi, ja nie lubię jak mi coś z tyłka spada, wolę wręcz przeciwnie, ale wygląda to całkiem fajnie
reklama
Oli.B
A te spodnie to też są chyba ciążowe, tylko fajny fason mająZobacz załącznik 328542
Tonya-z tym wywijaniem gumki to dobry pomysl...cos bede musiala poradzic...bo perspektywa jeansow zapinanych na gumke mnie nie cieszy