reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciuszki ciążowe

reklama
niby się zamawia normalne.. bo "niby " to nam mają brzuchy rosnąć a nie tyłki hahahah
niby one są odpowiednio niskie w stanach, że ile mamy w pasie ma nie przeszkadzać- bo od tego jest pas ciążowy..
no zobaczymy...

w udach i w biodrach wzięłam te same co mam ( te z allegro wypadają akurat +2 cm- według ich rozpiski, a z bebefielda nie wiadomo- ale one luźny krój mają) bo tu się u mnie nic nie zmieniło..

no na zdjęciu są extra, oby były takie na żywo też :dry::-)
ja to mam mega stres w kupowaniu spodni.. rzadko co na mnie pasuje..
ale w nosie- jak co to zwróce, tak sie pocieszam heheh

Marcelina nie wiem czy jesteś z Warszawy, ale ten sklep od pump jest w CH REduta, jak wrócę od rodziców to am skoczę i obczaję :-)

no właśnie niestety nie.. jestem z Grudziądza..
widziałam, że jest jakiś partnerski Sklep w Bydgoszczy..ale nie wiem co to znaczy- czy mają cały asortyment, czy tylko wybrane modele- a na marne mi się nie chce jechać.

Jak już będę mega ciężarówką to sobie pojade na jakieś większe zakupy, teraz muszą starczyć te z netu.

Na żywo najlepiej obejrzeć, daj znać co zobaczyłaś.

no niby można..
teraz pytanie- czy one są mi na tyłku i biodrach za luźne - ale je zostawić-no bo.. wiadomo
czy one mi się tylko takie wydają-bom przyzwyczajona do tych obcisłych ..
no i czy z kolei rozmiar mniejsze nie będą za małe :confused:

Polatam w domu przed lustrem..to się może opatrzę.
A- a jakościowo- baja :-)

reklama
Pumpy zawsze muszą być szersze, a poza ty tyłek ci podejrzewam urośnie, bo biodra się rozrastają :-) także może dobrze że większe. Ja kupiłam na początku ciąży jeansy i chodziłam w nich miesiąc tak mi pupa urosła.

Do góry