reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciuszki ciążowe

dziewczyny- w domu nie mam ani jednej sztuki czegos co mozna nazwac pizama a tym bardziej koszula nocna wiec moje pytanie ile takowych koszul powinnam zakupic. Chodzi mi o koszule do porodu i szpitala czyli takie tansza- 2-3 szt?? Kupawala ktoras na allegro??

devi mam tą sama sytuację. Jakby mnie teraz zgarnęli do szpitala to chyba nago bym tam paradowała:)

reklama
devi, do szpitala 3 szt. starczą. ważne żeby miała odpinane na wysokości piersi. Nie polecam tych zakładanych, bo się po prostu "rozłażą" na biuście.

A ja dziś poszalałam i nakupowałam ciuchów ciążowych w outlecie happymum, hehehe...
Poza tym przyszły mi kupione rybaczki na allegro i są świetne. Jeszcze jakieś cieniutkie by się przydały:baffled:
Powiem szczerze, że zimą ciąża jest mniej kosztowna jeśli chodzi o ubrania.

asiacur- tez o tym dzis myslam ze ciaza zima jest tansza, chodzilabym w szerokich swetrkach i jeansach i spokoj a tu musimy kombnowac zeby sie nie ugotowac i najlpeij zeby nie wydac zbyt duzo kasy bo to przeciez przejsciowy stan :/
maggie- nie wiem czy by nam pozowlili na golasa :) Opcjonalnie dadza nam szpitalna koszule wiazana z tylu wiec tylek na wierzchu:)

asiacur- tez o tym dzis myslam ze ciaza zima jest tansza, chodzilabym w szerokich swetrkach i jeansach i spokoj a tu musimy kombnowac zeby sie nie ugotowac i najlpeij zeby nie wydac zbyt duzo kasy bo to przeciez przejsciowy stan :/
maggie- nie wiem czy by nam pozowlili na golasa :) Opcjonalnie dadza nam szpitalna koszule wiazana z tylu wiec tylek na wierzchu:)

To musiałybyśmy leżeć cały czas ,żeby nam pupy nie wystawały:)

Devi- ja teraz po wymiarach mam M ale wzięłam L bo to ma być na później:) i są takie fajne-zmieszczę się bez problemu do końca ciąży i będzie mi wygodnie bardzo

maggie- no ale chwilowo nie planujemu dowiedzac szpitala a do sierpnia cos sie kupi :)
akatun- dzieki za info, tez po wymiarch mam M ale myslam nad L wiec idac twoim tropem chyba tez na L-ke sie skusze :)

Dzis w Lidlu kupilam sobie tuniczkę ciazową, kolor ala seledynek sama nie wiem, w rzeczywistosci prezentuje sie lepiej niz na zdjęciu z tego linka

LIDL

reklama
Wczoraj dokupiłam sobie właśnie jeszcze jedną koszulę nocną nie jest to typowa koszula do karmienia tylko taka co ma miseczki na biuścik i jest na ramiączkach więc łątwo będzie mi wyciągnąć cycucha .Fajna bo cała z rozciągliwej bawełenki i cena w textilu tylko 15 zł. ostatnio jak mąż mi kupował taką typową do karmienia to zapłacił 65 zł.-więc jest różnica :tak:.Jeszcze jedną muszę upolować i chyba 3 szt.mi wystarczą.

Do góry