reklama
Też uwielbiam słonko ale nie przepadam za opalaniem. Latem lubię być delikatnie brązowa- ale bez przesady. Nie kosztem zdrowia skóry. Do balsamów brązujących jakoś nie mogę się przekonać mimo, że tyle razy próbowałam. A solaria omijam wielkim łukiem. Od tego dziadostwa tylko skóra się starzeje, a ja mam zamiar długo być młoda Jakoś nie przejmuje się tym czy jestem blada czy nie. Kupuję ten tekst o arystokracji. Rozwaliłaś mnie
Dzisiaj posiedziałam chwilę na słoneczku i tak cieplusio mi się zrobiło i przyjemnie. Podładowałam bateryjki i ruszam w miasto.
Co do krótkich spodni co sobie zakupiłam na all za całe 35 zł to cena = jakość. Są dobrze uszyte, wygodne, materiał miękki- jeszcze dużo brzuszka mi się zmieści w nie. Te przednie kieszenie to atrapa ale tyle ok. Pas fajny milutki. Jak na ciuch co ma mi służyć 3 miesiące - to wydatek jak najbardziej ok- nie kupiłabym spodni za 150 zł.
Dzisiaj posiedziałam chwilę na słoneczku i tak cieplusio mi się zrobiło i przyjemnie. Podładowałam bateryjki i ruszam w miasto.
Co do krótkich spodni co sobie zakupiłam na all za całe 35 zł to cena = jakość. Są dobrze uszyte, wygodne, materiał miękki- jeszcze dużo brzuszka mi się zmieści w nie. Te przednie kieszenie to atrapa ale tyle ok. Pas fajny milutki. Jak na ciuch co ma mi służyć 3 miesiące - to wydatek jak najbardziej ok- nie kupiłabym spodni za 150 zł.
Devi- proszę bardzo- tylko czytaj wymiarki bo te s,m, l to nie oddają prawdy- moim zdaniem zaniżona numeracja
HIT ! krótkie spodenki ciążowe - rozmiar S - BEŻ (1597638863) - Aukcje internetowe Allegro
HIT ! krótkie spodenki ciążowe - rozmiar S - BEŻ (1597638863) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
dziewczyny- w domu nie mam ani jednej sztuki czegos co mozna nazwac pizama a tym bardziej koszula nocna wiec moje pytanie ile takowych koszul powinnam zakupic. Chodzi mi o koszule do porodu i szpitala czyli takie tansza- 2-3 szt?? Kupawala ktoras na allegro??