reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciuszki ciążowe

ze mnie dziecko grudniowe a slonko uwielbiam, do tego ciemniejsza karnacja...ja to sie smieje ze sie w nie odpwoiedniej czesci swiata urodziłam :)

reklama
Też uwielbiam słonko ale nie przepadam za opalaniem. Latem lubię być delikatnie brązowa- ale bez przesady. Nie kosztem zdrowia skóry. Do balsamów brązujących jakoś nie mogę się przekonać mimo, że tyle razy próbowałam. A solaria omijam wielkim łukiem. Od tego dziadostwa tylko skóra się starzeje, a ja mam zamiar długo być młoda:) Jakoś nie przejmuje się tym czy jestem blada czy nie. Kupuję ten tekst o arystokracji. Rozwaliłaś mnie :)
Dzisiaj posiedziałam chwilę na słoneczku i tak cieplusio mi się zrobiło i przyjemnie. Podładowałam bateryjki i ruszam w miasto.

Co do krótkich spodni co sobie zakupiłam na all za całe 35 zł:) to cena = jakość. Są dobrze uszyte, wygodne, materiał miękki- jeszcze dużo brzuszka mi się zmieści w nie. Te przednie kieszenie to atrapa ale tyle ok. Pas fajny milutki. Jak na ciuch co ma mi służyć 3 miesiące - to wydatek jak najbardziej ok- nie kupiłabym spodni za 150 zł.

dzięki- chyba sie skusze :)a numeracja jest zaniżona ale zgodna z ich tabelka z wymiarami?? a ty kupilas rozmiar S??

he he wlasnie pisalam na innym watku ze chce sie wreszcie opalic, a Wy tu tez o tym! uwielbiam slonko, ale kurcze przyznam na nogach mam skutki opalania/albo zmiany watrobowe i nieladnie to wyglada...

reklama
dziewczyny- w domu nie mam ani jednej sztuki czegos co mozna nazwac pizama a tym bardziej koszula nocna wiec moje pytanie ile takowych koszul powinnam zakupic. Chodzi mi o koszule do porodu i szpitala czyli takie tansza- 2-3 szt?? Kupawala ktoras na allegro??

Do góry