Muszę podziękować osobom co polecały rybaczki z orseya - są boskie. Nie wyobrażam sobie życia bez nich teraz. Wciągam na tyłek i sru w miasto. A na taką wiosnę ciepłą są idealne. Za każdym razem doceniam ten zakup. Buziaki dla tej co wkleiła je na tym wątku.
reklama
edyta.editt
Fanka BB :)
akutan powiedz mi a kiedy Je kupiłaś...?Wiem,ze już jakiś czas temu polecałyście Je,ciekawe czy są jeszcze w sklepie.
A ja mam do sprzedania kilka ciuszków: płaszczyk HM rozmiar z metki L, sukienka Happy Mum rozmiar z metki M( klasyczna długość do kolana,pas który można wiązać wedle uznania lub wcale go nie używać ), spódnica mini jeans HM rozmiar M( długość jak to w mini przed kolano), bluzka z rękawem 3/4 oraz takim topem na dekolcie,ktory jest wszyty od spodu i stanowi całośc z bluzką z Mothercare rozmiar 12 czyli taki jak piszą odpowiednik naszej 40.
Stan wszystkich ubrań oceniam jako idealny,nie noszą śladów używania,były noszone dosłownie sporadycznie,nie ma na nich plam czy przetarć,są jak nowe po prostu.
Wiecej info jak ktos jest zainteresowany bardzo proszę na PW
Pozdrowionka
Stan wszystkich ubrań oceniam jako idealny,nie noszą śladów używania,były noszone dosłownie sporadycznie,nie ma na nich plam czy przetarć,są jak nowe po prostu.
Wiecej info jak ktos jest zainteresowany bardzo proszę na PW
Pozdrowionka
Załączniki
-
IMGA0001.jpg13,7 KB · Wyświetleń: 68
-
IMGA0005.jpg15,7 KB · Wyświetleń: 57
-
IMGA0009.jpg25,3 KB · Wyświetleń: 62
-
IMGA0008.jpg27,3 KB · Wyświetleń: 60
-
IMGA0010.jpg19,3 KB · Wyświetleń: 60
-
IMGA0012.jpg31,5 KB · Wyświetleń: 55
-
IMGA0013.jpg13,8 KB · Wyświetleń: 65
-
IMGA0014.jpg13,9 KB · Wyświetleń: 58
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Dziewczyny zamówiłam sobie na allegro dwie koszule nocne do szpitala jedna bardziej do porodu , druga do karmienia i do tego cienki szlafroczek bawełniany.
Musze wam powiedzieć że jestem baaardzo zadowolona, nie spodziewałam się że beda tak fajne i tak dobre jakościowo za takie grosze!!!
W związku z tym musze się z wami podzielić u kogo to zamawiałam bo jeśli jeszcze sobie nie zakupiłyście tych rzeczy to polecam.
Za cała przesyłke czyli dwie koszule plus szlafrok i przesyłkę zapłaciłam 78 zł!
to moje linki :
Koszula do karmienia ciążowa guziki __S (1621175998) - Aukcje internetowe Allegro
Szelki Koszula nocna na szelkach Bawełna __M (1622810310) - Aukcje internetowe Allegro
Szlafrok damski bawełna ___kotek____rozmiar S (1633881067) - Aukcje internetowe Allegro
aha i jeszcze wazna informacja, bo długich namysłach zakupiłam wszystko w rozmiarze S i powiem wam ze wszystko jest dobre, a nawet za luzne, wiec akurat do konca ciązy i po spokojnie będzie
a mam juz 10kg na plusie i waze 64 kg
POLECAM !
Musze wam powiedzieć że jestem baaardzo zadowolona, nie spodziewałam się że beda tak fajne i tak dobre jakościowo za takie grosze!!!
W związku z tym musze się z wami podzielić u kogo to zamawiałam bo jeśli jeszcze sobie nie zakupiłyście tych rzeczy to polecam.
Za cała przesyłke czyli dwie koszule plus szlafrok i przesyłkę zapłaciłam 78 zł!
to moje linki :
Koszula do karmienia ciążowa guziki __S (1621175998) - Aukcje internetowe Allegro
Szelki Koszula nocna na szelkach Bawełna __M (1622810310) - Aukcje internetowe Allegro
Szlafrok damski bawełna ___kotek____rozmiar S (1633881067) - Aukcje internetowe Allegro
aha i jeszcze wazna informacja, bo długich namysłach zakupiłam wszystko w rozmiarze S i powiem wam ze wszystko jest dobre, a nawet za luzne, wiec akurat do konca ciązy i po spokojnie będzie
a mam juz 10kg na plusie i waze 64 kg
POLECAM !
Marcelinaa
Marzenixx dokąd Ci sięgają? przed kolano czy za?
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
sięgają mi za kolana, może nie aż do łydki ale za kolana, szlafroczek jest troszke dłuższy niż koszulki, ale ja jestem dosyć mała bo mam 1.59cmMarzenixx dokąd Ci sięgają? przed kolano czy za?
dlatego brałam S, zreszta mierzyłam własnie sobie długość rękawa szlafroka i koszul na długość i chyba tak jak jest na stronie to tak mniej wiecej to wygląda
Marcelinaa
..bo właśnie też chce je kupić (piżamy) a się boję, że będą w kolano albo przed a nie chcę się czuć "nago"
reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
wiesz no tam masz ze im większy rozmiar tym są troszkę dłuższe, ja sobie zmierzyłam na długość po swojej nocnej koszuli którą mam w domu i porównałam. Nie wiem, musisz pomierzyć sobie , ale za krótkie i tak raczej nie powinny być..bo właśnie też chce je kupić (piżamy) a się boję, że będą w kolano albo przed a nie chcę się czuć "nago"
poza tym ona na tej aukcji swojej ma jeszcze inne modele i sa chyba jakieś dłuższe, bo ja staralam sie wybrac te najkrósze, ze wzgledu ze mała jestem to zawsze mam wszytsko po kostki hehe