ja juz sie kilka razy probowalm wystawic na slonko ale moj pigment w skorze gdzies uciekla w ciazy :/ Zawsze mialam prawie ze oliwkowa skore a teraz bladzioch straszny i slonko jakos nie lapie :/ mam nadzieje ze to odwracalny proces
reklama
Marcelinaa
Fanka BB :)
Kochane- Arystokracja się nie opala !!!!!!!!!!! ja tak zawsze odpowiadam nie lubię siedzieć na słońcu, nad morze mi nie po drodze, solara mnie łapie dopiero po 3 karnetach no i zbyt popieprzona jestem..więc w dupiu mam !
Kochane- Arystokracja się nie opala !!!!!!!!!!!
Dobry tekst, hehehe
Ja też nie lubię się opalać i mam gdzieś, że blada jestem. Wolę być blada niż mieć plamy pigmentacyjne, a te niestety w ciąży mogą się pojawić, bo hormony szaleją.
Także dziewczynki, uważajcie
Oli.B
:-d :-d :-dkochane- arystokracja się nie opala !!!!!!!!!!! Ja tak zawsze odpowiadam :-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d nie lubię siedzieć na słońcu, nad morze mi nie po drodze, solara mnie łapie dopiero po 3 karnetach no i zbyt popieprzona jestem..więc w dupiu mam !
Karolinkaz
Ten dzień już niedługo!:)
Dobry tekst, hehehe
Ja też nie lubię się opalać i mam gdzieś, że blada jestem. Wolę być blada niż mieć plamy pigmentacyjne, a te niestety w ciąży mogą się pojawić, bo hormony szaleją.
Także dziewczynki, uważajcie
One mogą pojawić się nawet od zwykłego wychodzenia na słońce kiedy idziemy na zakupy albo gdzieś indziej, więc uważam dziewczynki, że niezbędne są kremy z filtrem na te 3 miesiące:-)
Marcelinaa
Ja tak jak Ty..
kiedyś się srałam za przeproszeniem.. łaziłam.. męczyłam się.. i po co.
Poza tym, ja i mój ojciec po rudej babci jesteśmy nieźle popieprzeni, już się najadłam strachu w listopadzie jak mnie dermatolog wysłał do onkologa chirurga i my wycinali dwa pieprzyki... oczekiwanie miesiąc na wynik- koszmar.
Na szczęście te dwa nie były groźne.. już mam w kolejce następne- ale to pewnie po ciąży.
Także w dupiu mam słońcę i opaleniznę.
Jak mam gołe nogi i ubieram spódnicę, to też je sobie koloruję samoopalaczem lekko.. na ślub- poszłam na opalanie natryskowe i baja.. a normalnie jak ktoś się chwali swoją złotobrązową opalenizną i namiętnie usiłuje przyłożyć swoją rękę do mojej i napawa się dumą widząc różnicę - to mu właśnie mówię- że arystokracja mój drogi- się nie opala- opadająca szczęka adresata- bezcenna hahahahhahahahhaah
kiedyś się srałam za przeproszeniem.. łaziłam.. męczyłam się.. i po co.
Poza tym, ja i mój ojciec po rudej babci jesteśmy nieźle popieprzeni, już się najadłam strachu w listopadzie jak mnie dermatolog wysłał do onkologa chirurga i my wycinali dwa pieprzyki... oczekiwanie miesiąc na wynik- koszmar.
Na szczęście te dwa nie były groźne.. już mam w kolejce następne- ale to pewnie po ciąży.
Także w dupiu mam słońcę i opaleniznę.
Jak mam gołe nogi i ubieram spódnicę, to też je sobie koloruję samoopalaczem lekko.. na ślub- poszłam na opalanie natryskowe i baja.. a normalnie jak ktoś się chwali swoją złotobrązową opalenizną i namiętnie usiłuje przyłożyć swoją rękę do mojej i napawa się dumą widząc różnicę - to mu właśnie mówię- że arystokracja mój drogi- się nie opala- opadająca szczęka adresata- bezcenna hahahahhahahahhaah
LANA
oj dobre -naprawdę dobreKochane- Arystokracja się nie opala !!!!!!!!!!! ja tak zawsze odpowiadam nie lubię siedzieć na słońcu, nad morze mi nie po drodze, solara mnie łapie dopiero po 3 karnetach no i zbyt popieprzona jestem..więc w dupiu mam !
no właśnie na słonko to sie w ciąży boję wystawiać bo hormoniki mogą powodować plamy pigmentacyjne -więc musi mi wystarczyć balsam brązujący,solarka w ciąży też odpada
T
taycia
Gość
a ja kocham słoneczko
Ja też :-):-) plus letnie dziecko ze mnie :-)
reklama
ze mnie teżJa też :-):-) plus letnie dziecko ze mnie :-)