reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

Ja już dzisiaj dzisiaj mam trochę lepiej, może dlatego że się wyspałam porządnie, u mnie zależy jaki mam dZien , jak jest dobry to staram się korzystać z niego 100 procent,. Jak najwięcej sprzątam , spędzam czas na dworze , bo wiem że następnego dnia może być tak że będę leżeć i "umierać " cały dzień.
Też tak mam. Jak lepszy dzień, to korzystam. Zakupy, sprzątanie, obiad...bo w kolejnym dniu mogę już na nic nie mieć siły ;( boje się co będzie jak już dzidzia się pojawi...a ja będę taka bez energii ehh.

reklama
Edzik jak u Ciebie? Jak się czujesz? Co lekarz powiedział? Daj znać co u Ciebie!
Hejka.Nie poszlam do swojego psychiatry i umówillam sìę wstępnie na 21.08 do dr co ewentualnie dobiera leki przy kp.Czuję się zmęczona:laugh2::laugh2: i oczywiście miewam mega objawy, ale zaczęłam sobie wmawiać,że zdrowieje i pewnie nerwiczka walczy;)ach ta siła sugestii:-D a jak u Ciebie?

Cześć dziewczyny. Jestem 5 tygodni po porodzie. I kurcze pojawila mi się czerwona żywa krew i boli jak na okres. Polozna mówi że póki nie ma gorączki i brzydkiego zapachu to jest ok. Ale ja oczywiście już się zamartwiam. Miała któraś tak? :(

Hej kochane
Mam problem od jakiegoś czasu w sumie od czerwca przez parę dni w miesiącu pojawił mi się zoltawy śluz ale tylko na papierze taka jakby galaretka zoltawy, mało tego jest np 3 x dziennie (co któreś postacie się papierem ) .troche mnie na początku piekło . Dodam że przy obserwacji przez 2 miesiące występowało w podobnym czasie . W lipcu miałam iść do gina aby to sprawdzić lecz zaszłam w ciążę . Idę teraz w sobotę ale martwię się czy to nie jakiś rąk szyjki czy coś takiego :(nie mam plamienie
Trochę swędzi, nie ma brzydkiego zapachu i pojawia się tylko na papierze toaletowym średnio przez kilka dni w miesiącu w małych ilościach (wkładka czysciutka )
Myślicie że to coś groźnego może być? Kurde do soboty nie wytrzymam z myślami :(
Sory za opis wyglada to jak takie smaki żółte z nosa taka konsystencja i kolor

Cześć dziewczyny. Jestem 5 tygodni po porodzie. I kurcze pojawila mi się czerwona żywa krew i boli jak na okres. Polozna mówi że póki nie ma gorączki i brzydkiego zapachu to jest ok. Ale ja oczywiście już się zamartwiam. Miała któraś tak? :(
Wiem że to nie to samo , ale ja po moich dwóch stratach ciąż plamilam jeszcze przed dwa miesiące , lekarz mówił że to normalne. Że macica może się jeszcze długo oczyszczać , więc myślę że u ciebie też zostały jeszcze jakieś resztki po ciąży :)

Kasia a dużo masz tej krwi? Bo u mnie w niedzielę minie 5 tyg a kurde też dalej plamie, jednego dnia jakby żółte uplawy tylko, a drugiego już krwiste plamienia. Niewiele tego, ale i tak jak tylko zobaczę ta krew na wkładce to już mnie skręca że stresu...

Kasia a dużo masz tej krwi? Bo u mnie w niedzielę minie 5 tyg a kurde też dalej plamie, jednego dnia jakby żółte uplawy tylko, a drugiego już krwiste plamienia. Niewiele tego, ale i tak jak tylko zobaczę ta krew na wkładce to już mnie skręca że stresu...
Też mialam w zeszłym tygodniu tylko żółte plamienia potem pojawiła się krew, znów plamienie a od wczoraj śluz z czerwoną krwią. Duzo tego nie ma, mniej jak okres. Też jak widzę krew to mnie skręca że strachu :)

Hej kochane
Mam problem od jakiegoś czasu w sumie od czerwca przez parę dni w miesiącu pojawił mi się zoltawy śluz ale tylko na papierze taka jakby galaretka zoltawy, mało tego jest np 3 x dziennie (co któreś postacie się papierem ) .troche mnie na początku piekło . Dodam że przy obserwacji przez 2 miesiące występowało w podobnym czasie . W lipcu miałam iść do gina aby to sprawdzić lecz zaszłam w ciążę . Idę teraz w sobotę ale martwię się czy to nie jakiś rąk szyjki czy coś takiego :(nie mam plamienie
Trochę swędzi, nie ma brzydkiego zapachu i pojawia się tylko na papierze toaletowym średnio przez kilka dni w miesiącu w małych ilościach (wkładka czysciutka )
Myślicie że to coś groźnego może być? Kurde do soboty nie wytrzymam z myślami :(
Sory za opis wyglada to jak takie smaki żółte z nosa taka konsystencja i kolor[/QUOTEja mysle, ze to infekcja jakas grzybicza do elkarza jak najszybciej albo kupic sobie lactovaginal i vitagyn c i jedna dawac rano a 2 wieczorem tak mi kazala moja gin mialam podobne uplawy

Hejka.Nie poszlam do swojego psychiatry i umówillam sìę wstępnie na 21.08 do dr co ewentualnie dobiera leki przy kp.Czuję się zmęczona:laugh2::laugh2: i oczywiście miewam mega objawy, ale zaczęłam sobie wmawiać,że zdrowieje i pewnie nerwiczka walczy;)ach ta siła sugestii:-D a jak u Ciebie?
No to brawo, że potrafisz skierować myśli na inne tory ;) i jest Ci lepiej niż ostatnio! A wizyta u lekarza nie zaszkodzi ;)
U mnie dziś lepiej niż wczoraj...mam nadzieję, że każdy kolejny dzień będzie lepszy. Chociaż na wieczór włączyło mi się wymyślanie i lęki ehh.

reklama
Też mialam w zeszłym tygodniu tylko żółte plamienia potem pojawiła się krew, znów plamienie a od wczoraj śluz z czerwoną krwią. Duzo tego nie ma, mniej jak okres. Też jak widzę krew to mnie skręca że strachu :)
Dzisiaj była u mnie położna to oczywiście kilka razy dopytywalam czy to normalne - te krwiste plamienia po takim czasie, powiedziała że jak najbardziej normalne:D eh ja ogólnie na codzień czuje się naprawdę spoko, ale jak zacznę sobie wkręcac te głupie historie... Normalnie brak słów:unsure:

Do góry