reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

Ja już dzisiaj dzisiaj mam trochę lepiej, może dlatego że się wyspałam porządnie, u mnie zależy jaki mam dZien , jak jest dobry to staram się korzystać z niego 100 procent,. Jak najwięcej sprzątam , spędzam czas na dworze , bo wiem że następnego dnia może być tak że będę leżeć i "umierać " cały dzień.
Też tak mam. Jak lepszy dzień, to korzystam. Zakupy, sprzątanie, obiad...bo w kolejnym dniu mogę już na nic nie mieć siły ;( boje się co będzie jak już dzidzia się pojawi...a ja będę taka bez energii ehh.

reklama
Edzik jak u Ciebie? Jak się czujesz? Co lekarz powiedział? Daj znać co u Ciebie!
Hejka.Nie poszlam do swojego psychiatry i umówillam sìę wstępnie na 21.08 do dr co ewentualnie dobiera leki przy kp.Czuję się zmęczona:laugh2::laugh2: i oczywiście miewam mega objawy, ale zaczęłam sobie wmawiać,że zdrowieje i pewnie nerwiczka walczy;)ach ta siła sugestii:-D a jak u Ciebie?

Cześć dziewczyny. Jestem 5 tygodni po porodzie. I kurcze pojawila mi się czerwona żywa krew i boli jak na okres. Polozna mówi że póki nie ma gorączki i brzydkiego zapachu to jest ok. Ale ja oczywiście już się zamartwiam. Miała któraś tak? :(

Hej kochane
Mam problem od jakiegoś czasu w sumie od czerwca przez parę dni w miesiącu pojawił mi się zoltawy śluz ale tylko na papierze taka jakby galaretka zoltawy, mało tego jest np 3 x dziennie (co któreś postacie się papierem ) .troche mnie na początku piekło . Dodam że przy obserwacji przez 2 miesiące występowało w podobnym czasie . W lipcu miałam iść do gina aby to sprawdzić lecz zaszłam w ciążę . Idę teraz w sobotę ale martwię się czy to nie jakiś rąk szyjki czy coś takiego :(nie mam plamienie
Trochę swędzi, nie ma brzydkiego zapachu i pojawia się tylko na papierze toaletowym średnio przez kilka dni w miesiącu w małych ilościach (wkładka czysciutka )
Myślicie że to coś groźnego może być? Kurde do soboty nie wytrzymam z myślami :(
Sory za opis wyglada to jak takie smaki żółte z nosa taka konsystencja i kolor

Cześć dziewczyny. Jestem 5 tygodni po porodzie. I kurcze pojawila mi się czerwona żywa krew i boli jak na okres. Polozna mówi że póki nie ma gorączki i brzydkiego zapachu to jest ok. Ale ja oczywiście już się zamartwiam. Miała któraś tak? :(
Wiem że to nie to samo , ale ja po moich dwóch stratach ciąż plamilam jeszcze przed dwa miesiące , lekarz mówił że to normalne. Że macica może się jeszcze długo oczyszczać , więc myślę że u ciebie też zostały jeszcze jakieś resztki po ciąży :)

Kasia a dużo masz tej krwi? Bo u mnie w niedzielę minie 5 tyg a kurde też dalej plamie, jednego dnia jakby żółte uplawy tylko, a drugiego już krwiste plamienia. Niewiele tego, ale i tak jak tylko zobaczę ta krew na wkładce to już mnie skręca że stresu...

Kasia a dużo masz tej krwi? Bo u mnie w niedzielę minie 5 tyg a kurde też dalej plamie, jednego dnia jakby żółte uplawy tylko, a drugiego już krwiste plamienia. Niewiele tego, ale i tak jak tylko zobaczę ta krew na wkładce to już mnie skręca że stresu...
Też mialam w zeszłym tygodniu tylko żółte plamienia potem pojawiła się krew, znów plamienie a od wczoraj śluz z czerwoną krwią. Duzo tego nie ma, mniej jak okres. Też jak widzę krew to mnie skręca że strachu :)

Hej kochane
Mam problem od jakiegoś czasu w sumie od czerwca przez parę dni w miesiącu pojawił mi się zoltawy śluz ale tylko na papierze taka jakby galaretka zoltawy, mało tego jest np 3 x dziennie (co któreś postacie się papierem ) .troche mnie na początku piekło . Dodam że przy obserwacji przez 2 miesiące występowało w podobnym czasie . W lipcu miałam iść do gina aby to sprawdzić lecz zaszłam w ciążę . Idę teraz w sobotę ale martwię się czy to nie jakiś rąk szyjki czy coś takiego :(nie mam plamienie
Trochę swędzi, nie ma brzydkiego zapachu i pojawia się tylko na papierze toaletowym średnio przez kilka dni w miesiącu w małych ilościach (wkładka czysciutka )
Myślicie że to coś groźnego może być? Kurde do soboty nie wytrzymam z myślami :(
Sory za opis wyglada to jak takie smaki żółte z nosa taka konsystencja i kolor[/QUOTEja mysle, ze to infekcja jakas grzybicza do elkarza jak najszybciej albo kupic sobie lactovaginal i vitagyn c i jedna dawac rano a 2 wieczorem tak mi kazala moja gin mialam podobne uplawy

Hejka.Nie poszlam do swojego psychiatry i umówillam sìę wstępnie na 21.08 do dr co ewentualnie dobiera leki przy kp.Czuję się zmęczona:laugh2::laugh2: i oczywiście miewam mega objawy, ale zaczęłam sobie wmawiać,że zdrowieje i pewnie nerwiczka walczy;)ach ta siła sugestii:-D a jak u Ciebie?
No to brawo, że potrafisz skierować myśli na inne tory ;) i jest Ci lepiej niż ostatnio! A wizyta u lekarza nie zaszkodzi ;)
U mnie dziś lepiej niż wczoraj...mam nadzieję, że każdy kolejny dzień będzie lepszy. Chociaż na wieczór włączyło mi się wymyślanie i lęki ehh.

reklama
Też mialam w zeszłym tygodniu tylko żółte plamienia potem pojawiła się krew, znów plamienie a od wczoraj śluz z czerwoną krwią. Duzo tego nie ma, mniej jak okres. Też jak widzę krew to mnie skręca że strachu :)
Dzisiaj była u mnie położna to oczywiście kilka razy dopytywalam czy to normalne - te krwiste plamienia po takim czasie, powiedziała że jak najbardziej normalne:D eh ja ogólnie na codzień czuje się naprawdę spoko, ale jak zacznę sobie wkręcac te głupie historie... Normalnie brak słów:unsure:

Do góry