reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Kreciku,ja sobie właśnie uświadomiłam,jak tęsknię za moimi ubrankami,które od tylu miesięcy czekają w szafie i w przechowalniku na lepsze czasy Jestem baaardzo ciekawa,czy wcisnę się w swoje ukochane dzinsy bo tego typu spodni nie nosiłam już od kilku miesięcy! A moje sukienki? Kochane,big mama nadchodzi i bedzie próbowała się w was wcisnać ;D
Ostatnio byla u mnie kolezanka i wziela ze soba ztylko sukienke! Pozyczylam jej wiec moje spodenki i zrobilo mi sie smutno!!! Teraz za chiny bym ich nie wcisnela!!! Zastanawiam sie nawet jak to bedzie zalozyc po takim czasie biodrowki, ktzore tak bardzo lubilam!!! Teraz nosze wszystko powyzej pepka!!!
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
ja zawsze miałam ładny płaski brzuch no ale teraz aż się boję jak pomyślę o biodrówkach ach ta oponka pociążowa
Nie jest powiedziane ze bedziesz miala taka oponke!!! Widzialas Asie Plock??? Z czerwcowek??? Ona ma fotke w spodniczce a brzuch plaski tak jakby to nie ona rodzila!!! Powiem ci ze ja po moim pierwszym dziecku tez nie mialam brzucha!!!
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
No,szok,ale ona wogóle miała malusi brzuszek w ciąży! ale pożyjemy,zobaczymy
M
megii*
Gość
Ja mam +23 kg i przestałam się tym martwic, szybko zejdzie, będziemy miec tyle na głowie, że ani się obejrzymy a to wszystko co zbędne potracimy.
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Moja kuzynka przed ciążą więcej ważyła ,w ciąży jeszcze sporo przybrała a teraz tak spadła że musiała nową odzież kupować .Także nie ma co się zamartwiać ,na pewno każda z was wróci do wagi sprzed ciąży .
reklama