reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cieżarowki) nasza waga

u mnie 16 kg na + :mad:, waga stoi od 3 tyg ;D (i całe szęscie...:), pojawiły mi się też rozstępy mimo smarowania (ok 4 dni temu) trzeba być czujnym do końca i dużo smarować

reklama
U mnie do dzis 12,5kg i to pol kilo to od dwoch tygodni przybylo i na razie nic wiecej ,wczesniejsze dwa tygodnie to bylo 2kg do przodu wiec chyba sie juz uspokaja ;)

A mi to juz wszystko jedno czy przytyje jeszcze 1 kg czy 10 ............. i tak mam kupe tluszczu do zwalenia BLEE !

Czytam ,ze przecietnie po porodzie traci sie 6kg . ehhhhhhhh..........

na razie nie mam fotek z samej siebie bez brzuszka, powiem tyle: w szóstym dniu wyglądam jak w 3 m-cu ciąży, jeszcze nie spadł cały po porodzie wyglądałam na 7 m-c

aaa jeszcze jedno-weźcie coś na skórę brzucha-jest strasznie wysuszona po porodzie, dobrze byłoby czymś posmarować

Ja 19,5 przytyłam ::) ale jak narazie rozstępów brak choć się nie napalam - już Wam kiedyś pisałam dlaczego ;)

Jak narazie to przytyłam 17kg,rozstępy mam na biuście(buuuuuuuuuuuu) i troche na biodrach.Już grzebie w necie za kremami na rostępy.

reklama
JA 15 NA PLUSIE ALE TYM SIE WCALE NIE MARTWIE CO DO ROZSTEPOW TO TEZ NIE ZA CHWALAM BO ROZNIE BYWA JESTEM ZDANIA ZE JAK MAJA BYC TO BEDA I ZADNE KREMY NIE POMOGA MOJEJ KUMPELI WYSKOCZYLY PARE DNI PRZED PORODEM WOKOL PEPKA A SMAROWALA SE CAŁA CIAZE TAK ZE PO PORODZIE NAPISZE WAM CZY SA CZY TEZ ICH NIE MA

Do góry