reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
:laugh: :laugh: :laughrzesadzasz
kaja25
Mama Nadii
To ja wam powiem hehe ze ja zawsze taka z Oświecimia byłam.Miałam wielką niedowage.Jakoś mi to nie przeszkadzało w 36roz wchodziłam.Teraz w ciąży przytyłam 17kg(waże 65kg)i robiłam sobie na necie przelicznik wagi według wzrostu no i wyszło ze mam idealną wage do mojego wzrostu.Tylko ze komputer nie wie że jestm w ciąży ;D ;D ;D ;D ;D
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Ale z Was szczupaczki były. Ja kilka lat temu przy wzroście 164 ważyłam 51 kg (nagle schudłam 10) i chciałam wtedy zejść poniżej 50 na szczęście się nie udało bo jak oglądam teraz fotki z tego okresu to się sobie nie podobam, za chuda byłam. Najlepiej czuję się z wagą 54 - 55kg.
ja nawet nie mysle o wadze bo duzo przytyułam przed ciaza ale bedzie ok a miałam to samo kasiek jak za duzo schudłam to tez wygladałam na niedozywiona blada cera podkrazone oczy plaska pupa nie podobało mi sie to co widziałam ale jak wazyłam 56-58 to to była idealna waga dla mnie ale nie macie pojecia ile ja musz zrobic zeby miec taka wage tak ze zawsze zostaje przy 62-64 i tez nie jest zle
reklama