reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cieżarowki) nasza waga

Po dzisiejszej wizycie trochę sie zdziwiłam:)mam 10 na +:)waze 60 kg..a domowa waga ciagle pokazuje ok.57...i komu tu wierzyc?!:):)ale i tak sie nie przejmuje:):)..najwazniejsze zeby maluszek rósl sobie zdrowo:):):)

reklama
Hmm no coż po dzisiejszej wizycie - znow 2 kg do przodu :) Czyli "na oko" trafiłam w dziesiatke. Tzn ja wciaz ważę 68 kg ;) a razem z Kubusiem wazymy 83 :))

Mi w domku waga się zepsuła,ale cos czuję,że w ostatnim tygodniu wskazówka ładnie poszła do przodu bo czuję się jak mały słonik i jakies spodnie za ciasne sie zrobiły... ::) 4 maja znów wejde na wagę u gina to się okaże...

spodnie spodniami - ale czy nie macie wrażenia, że buty za małe sie zrobiły na długosci??? przeciez mi stopa chyba nie urosła, a nagle mnie cisna w duzy palec ???

??? i ze nie załoze juz nigdy moich ukochanych bucików??? EEE to moze mnie sie nie przytrafii.... albo wytne dziury na piętach i zrobie z nich klapki:)))

mnie ostatnio bardzo puchną stopy... kupiłam ostatnio dwie pary butów i już mnie cisną :o przecież nie będe znów butów na 2 miechy kupować:/ mam nadzieję że już bardziej nie spuchnę...

Melduje 14kg na plusie.... A wcale duzo nie jem ! Widocznie tak ma byc i juz. No i co mam zrobic? Tez wolalabym byc chuda laska przed,po i w trakcie ciazy..... No ale trudno. Musze to jakos przelknac.
Ciekawe tylko ile jeszcze mi przybedzie ??

ILE MACIE WZROSTU DZIEWCZYNKI ???

reklama
Elpis możliwe ze ci spuchły stopy ,ale mnie przez dwie ciąże urosły stopy o 2 numery (1 numer przy kazdej ciąży).Miałam 39 a teraz noszę 41 ,okropieństwo mieć takie człapaki hihihi.....Nie pomogło wciskanie na siłe ani przeczekanie pól roku ,musiałam je wyrzucić a nad niektórymi to beczałam

Do góry