reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Jakos przestałam wiezryć mojej domowej wadze...wszyscy mi mówią,że zawyża.Czekam do wizyty u gina 7 marca to zważe się u n iego i zobaczę ile skoczyłam do góry od ostatniej wizyty czyli to będzie 6 tygodni..
A ja sie dzis zwazylam po 4 dniach przerwy i ...plus 1.5 kg...Nareszcie cos sie ruszylo bo juz sie balam... Dziewczyny..a mierzylyscie sobie obwod brzuszka? Ja powoli dochodze do 90cm : I u gory podobnie, 5 cm wiecej ;D. Modelkowe rozmiary - 90x90...tylko to 60cm gdzies zniknelo w drodze miedzy biustem a brzuchem ;D
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Jagusia moje wymiary też są imponujące:
91x87x97 a wzrostu 164cm
Wszędzie przybyło przy czym w brzuszku najwięcej (bo niestety talią bym tego nie nazwała )]
W sumie to teraz mogłabym nosić spodnie mojego męża
W poniedziałek uderzam na zakupy ciuchow bo już krucho bardzo.
91x87x97 a wzrostu 164cm
Wszędzie przybyło przy czym w brzuszku najwięcej (bo niestety talią bym tego nie nazwała )]
W sumie to teraz mogłabym nosić spodnie mojego męża
W poniedziałek uderzam na zakupy ciuchow bo już krucho bardzo.
ja przez pierwszych 16 tygodni utyłam może 0,5kg a teraz po pełnych 20 tygodniach waga mi pokazuje że od początku ciąży przybyło mi 4 kg kochanego ciałka...czyli chyba nie jest tak strasznie,co? tylko brzuch mam tak niewielki,że aż się zastanawiam gdzie ta istotka mi sie tam mieści
Moja ciekawosc wzrasta!!! Czekamy na fotki!!! Ale z tego co mowisz to mozesz sie cieszyc, ze tak nieduzo przybywa!!
Ja juz chyba z 6kg przytylam! Moze tego nie widac po brzuchu, ale za to po dupsku i udach!!!
Ja juz chyba z 6kg przytylam! Moze tego nie widac po brzuchu, ale za to po dupsku i udach!!!
reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
A ja wam powiem po dzisiejszej wizycie