reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cieżarowki) nasza waga

W przyszłym tygodniu we wtorek idę do swojego gina i okaże się ile przytyłam.Bo moja waga chyba zawyża troszkę i wole kontrolować masę co miesiąc na tamtej wadze u gina.Ale przypuszczam,że jest mnie więcej o jakieś 2 kg czyli razem 3,5 od początku.

reklama
U mnie dobrze już się przyzwyczaiłam do myśli że będę sama z dzidzią czasami jest mi strasznie smutno ale dam radę.

Ja od ostatniej wizyty u gina (tj.: 17 stycznia) do 13 lutego przytyłam 2,4 kg. W sumie od początku przybyło mi już 6,7 kg. Moim zdaniem to trochę dużo, jak na półmetek ::)

Ja przytyłam od początku 5 kg i to wszystko w przeciągu ostatniego miesiąca... no ale właśnie od tego czasu zauważyłam znaczny przyrost brzuszka. Aż się boję pomyśleć co będzie za 4,5 miesiąca.

Ja chyba przybralam okolo 3-4kg ale dokladniej okaze sie na wizycie 1-go marca ::) ;) tez mam nadzieje ,ze nie urosne jak hipcia :laugh:

w ciągu ostatnich 3 tygodni tylko 0,5 kg, to chyba niewiele

Tasha-trzymaj się, dasz radę

reklama
Ja teraz to nie wiem ile juz przybralam, ale jak bede miec taki apetyt jak dzisiaj to wcale tego dobrze nie widze!!!
Od poczatku ciazy jadlam nawet mniej niz przed, a dzis cos mnie napadlo!!! Mam nadzieje ze to minie, bo z natury wielka baba ze mnie i jak jeszcze utyje za duzo to sie sama w lustrze nie poznam!!!

Do góry