reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Nie liczcie kochane,że za miesiąc czy dwa będziecie tyły tylko po 1 kg ;D To chyba nie byloby dobre dla dzidzi,a my przecież znowu będziemy piękne i zgrabne,no nie ?
Tasha22
Fanka BB :)
Ja jak na razie od początku ciąży przytyłam 1,5 kg byłoby na pewno więcej gdyby nie te trwające nieustannie mdłości.
Znając siebie to pewnie do końca ciąży przytyje mi się dość sporo ale co się nie robi dla dzidzi już spełniając jej zachcianki :laugh:
Znając siebie to pewnie do końca ciąży przytyje mi się dość sporo ale co się nie robi dla dzidzi już spełniając jej zachcianki :laugh:
Tasha - nie martw sie, ja tez mam "tylko" 1.5 - w porywach 2 kg do przodu i troche sie tym martwilam. Na ostatniej wizycie moj lekarz mi powiedzial, ze to w sumie w porzadku, nie powinnam sie za duzo nad tym zastanawiac i ze kazda ciaza jest inna ( ;D ile razy ja to juz slyszalam - wy tez?). W sumie powinno sie przytyc (z roznych zrodel roznie) od 7 do 11 kg. Ale tu znow sa tysiace innych przypadkow - ktos przytyl tylko 5 a ktos znow 20. Jezeli dobrze sie czujesz i z maluszkiem wszystko OK, to na pewno wsyzstko w normie.
W dodatku mnie waza zawsze w ubraniu i na poczatku, jak bylo zimno, to chodzilam w cieplejszych spodniach i swetrze a teraz troche lzej ubrana. Takze ta waga u mnie do tylko tak dla orientacji. Najlepiej wychodzi jak waze sie w domu, bez ubrania
W dodatku mnie waza zawsze w ubraniu i na poczatku, jak bylo zimno, to chodzilam w cieplejszych spodniach i swetrze a teraz troche lzej ubrana. Takze ta waga u mnie do tylko tak dla orientacji. Najlepiej wychodzi jak waze sie w domu, bez ubrania
reklama