reklama
Podobno jak zakwalifikują do programu to wszytsko jest za darmo.Dziewczyny pomóżcie troche …
Mamy jesXze 3 zarodki uzyskane przed refundacja .
Za niedługo będziemy mieli wizytę kwialifikujaca na której lekarz pobierze też wszystkie niezbędne wymazy .
Najpierw uzyskałam info ze wszystko odbędzie sie w ramach refundacji a dziś dzwonili ze sami musimy za tą wizytę i badania płacić . Czy tak to się u was w klinice odbywa ?
kochana u nas wyniki płaciliśmy i wizyty teżDziewczyny pomóżcie troche …
Mamy jesXze 3 zarodki uzyskane przed refundacja .
Za niedługo będziemy mieli wizytę kwialifikujaca na której lekarz pobierze też wszystkie niezbędne wymazy .
Najpierw uzyskałam info ze wszystko odbędzie sie w ramach refundacji a dziś dzwonili ze sami musimy za tą wizytę i badania płacić . Czy tak to się u was w klinice odbywa ?
Hej dziewczynki . Czy któraś miała może wysypkę po transferze no nie wiem z nadmiaru leku czy poprostu jakąś alergie ? Jutro mój 12dpt i dopiero testuje pierwszy raz a dziś po zażyciu progesteronu i estrofemu mam takie bąble jak bym przez pokrzywy szła
laboratorium już dziś zamknięte a lekarz mój ma urlop
klinika zamknięta bo wiadomo niedziela

To Ty malpo nawet sie nie chwalilas ze transferujesz?!No zapamietam zapamietam.PowodzonkaHej dziewczynki . Czy któraś miała może wysypkę po transferze no nie wiem z nadmiaru leku czy poprostu jakąś alergie ? Jutro mój 12dpt i dopiero testuje pierwszy raz a dziś po zażyciu progesteronu i estrofemu mam takie bąble jak bym przez pokrzywy szłalaboratorium już dziś zamknięte a lekarz mój ma urlop
klinika zamknięta bo wiadomo niedziela
haha weźTo Ty malpo nawet sie nie chwalilas ze transferujesz?!No zapamietam zapamietam.Powodzonka

Ciesz sie Wariatko a nie szukaj dziury w calym.Superowo!haha weźmam wynik 172 12dpt ale strasznie nisko przy Werce miałam 800

Ja mam chorą głowęCiesz sie Wariatko a nie szukaj dziury w calym.Superowo!![]()

reklama
Pomysl ze za chile pojdziesz na zwolnoenie o bedziesz odpoczywac bo pozniej to juz ...zapomnijJa mam chorą głowę![]()

A jak Natalka?Jak w zlobku?I wogole jak ta Twoja dziewczyneczka?