reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Pomysl ze za chile pojdziesz na zwolnoenie o bedziesz odpoczywac bo pozniej to juz ...zapomnij😉
A jak Natalka?Jak w zlobku?I wogole jak ta Twoja dziewczyneczka?
Na zwolnieniu to ja jestem od 1 września bo Weronika nóżkę miała złamana i teraz w czwartek musiała bym wrócić . No Werka chodzi do żłobka myślę czy jej nie dać do przedszkola ale chyba zostaniemy jeszcze w tym żłobku 🤷a jak Misia ?

reklama
Na zwolnieniu to ja jestem od 1 września bo Weronika nóżkę miała złamana i teraz w czwartek musiała bym wrócić . No Werka chodzi do żłobka myślę czy jej nie dać do przedszkola ale chyba zostaniemy jeszcze w tym żłobku 🤷a jak Misia ?
Przepraszam pomylilam imie Werki z Natalka od naszej Pchelki😉
Boziu biedna niunia zlamala nozke😪A lubi zlobek?
U nas jest niby ok bo Misia bardzo lubi nowe ciocie nawet za jedna ciagle placze ze chce do cioci Eweliny😉Tylko ze..zaczela sikac bo boi sie korzystac tam z toalety bo cos tam buczy wiec codziennie zasikana.W domu nie sika w majtki.No i chociaz w domu gada jak najeta w przedszkolu nie chce do dzieci malo do cioci tylko Eweliny.Pani zaproponowala wizyte w poradni.Narazie szukam bo w tej obok brak wolnych terminow.Zapisalam ja na TUSy i na zajecia sportowe i narazie daje rade.

Przepraszam pomylilam imie Werki z Natalka od naszej Pchelki😉
Boziu biedna niunia zlamala nozke😪A lubi zlobek?
U nas jest niby ok bo Misia bardzo lubi nowe ciocie nawet za jedna ciagle placze ze chce do cioci Eweliny😉Tylko ze..zaczela sikac bo boi sie korzystac tam z toalety bo cos tam buczy wiec codziennie zasikana.W domu nie sika w majtki.No i chociaz w domu gada jak najeta w przedszkolu nie chce do dzieci malo do cioci tylko Eweliny.Pani zaproponowala wizyte w poradni.Narazie szukam bo w tej obok brak wolnych terminow.Zapisalam ja na TUSy i na zajecia sportowe i narazie daje rade.
nic się nie stało tyle tu imion że nie sposób spamiętać 😂.Powiem Ci że po tym złamaniu i przerwie dwa tygodnie to wręcz płakała że chce iść więc narazie chodzi z uśmiechem na twarzy 😁no my jeszcze nie odpieluchowane 🫣ale już słucham słodkich rad naokoło 😂u Misi napewno będzie ok . Super że chętnie chodzi na zajęcia ❤️

reklama
Do góry