Na zwolnieniu to ja jestem od 1 września bo Weronika nóżkę miała złamana i teraz w czwartek musiała bym wrócić . No Werka chodzi do żłobka myślę czy jej nie dać do przedszkola ale chyba zostaniemy jeszcze w tym żłobku a jak Misia ?Pomysl ze za chile pojdziesz na zwolnoenie o bedziesz odpoczywac bo pozniej to juz ...zapomnij
A jak Natalka?Jak w zlobku?I wogole jak ta Twoja dziewczyneczka?
reklama
Przepraszam pomylilam imie Werki z Natalka od naszej PchelkiNa zwolnieniu to ja jestem od 1 września bo Weronika nóżkę miała złamana i teraz w czwartek musiała bym wrócić . No Werka chodzi do żłobka myślę czy jej nie dać do przedszkola ale chyba zostaniemy jeszcze w tym żłobku a jak Misia ?
Boziu biedna niunia zlamala nozkeA lubi zlobek?
U nas jest niby ok bo Misia bardzo lubi nowe ciocie nawet za jedna ciagle placze ze chce do cioci EwelinyTylko ze..zaczela sikac bo boi sie korzystac tam z toalety bo cos tam buczy wiec codziennie zasikana.W domu nie sika w majtki.No i chociaz w domu gada jak najeta w przedszkolu nie chce do dzieci malo do cioci tylko Eweliny.Pani zaproponowala wizyte w poradni.Narazie szukam bo w tej obok brak wolnych terminow.Zapisalam ja na TUSy i na zajecia sportowe i narazie daje rade.
nic się nie stało tyle tu imion że nie sposób spamiętać .Powiem Ci że po tym złamaniu i przerwie dwa tygodnie to wręcz płakała że chce iść więc narazie chodzi z uśmiechem na twarzy no my jeszcze nie odpieluchowane ale już słucham słodkich rad naokoło u Misi napewno będzie ok . Super że chętnie chodzi na zajęciaPrzepraszam pomylilam imie Werki z Natalka od naszej Pchelki
Boziu biedna niunia zlamala nozkeA lubi zlobek?
U nas jest niby ok bo Misia bardzo lubi nowe ciocie nawet za jedna ciagle placze ze chce do cioci EwelinyTylko ze..zaczela sikac bo boi sie korzystac tam z toalety bo cos tam buczy wiec codziennie zasikana.W domu nie sika w majtki.No i chociaz w domu gada jak najeta w przedszkolu nie chce do dzieci malo do cioci tylko Eweliny.Pani zaproponowala wizyte w poradni.Narazie szukam bo w tej obok brak wolnych terminow.Zapisalam ja na TUSy i na zajecia sportowe i narazie daje rade.
Super. Moje gratulacjehaha weź mam wynik 172 12dpt ale strasznie nisko przy Werce miałam 800
uspokój się jeszcze nie badałam przyrostuSuper. Moje gratulacje
Aj tam, ja już sie na ,,krzesną,, piszęuspokój się jeszcze nie badałam przyrostu
A jak Twoj Dzony?Urusl skubany widzialamAj tam, ja już sie na ,,krzesną,, piszę
ej a czemu ja nie widziałam no chyba że na FBA jak Twoj Dzony?Urusl skubany widzialam
nie ma problemuAj tam, ja już sie na ,,krzesną,, piszę
reklama
Nic nie mów, tak to jakos teraz szybko leci. On teraz od wiosny taki fajny sie zrobił, nie marudzi tak dużo i można z nim pogadać . Często mi żal, że taki fajny wiek niedługo sie skończy i mi dorośnie. Więc przytulam go ile tylko mogęA jak Twoj Dzony?Urusl skubany widzialam