reklama
Podobno jak zakwalifikują do programu to wszytsko jest za darmo.Dziewczyny pomóżcie troche …
Mamy jesXze 3 zarodki uzyskane przed refundacja .
Za niedługo będziemy mieli wizytę kwialifikujaca na której lekarz pobierze też wszystkie niezbędne wymazy .
Najpierw uzyskałam info ze wszystko odbędzie sie w ramach refundacji a dziś dzwonili ze sami musimy za tą wizytę i badania płacić . Czy tak to się u was w klinice odbywa ?
kochana u nas wyniki płaciliśmy i wizyty teżDziewczyny pomóżcie troche …
Mamy jesXze 3 zarodki uzyskane przed refundacja .
Za niedługo będziemy mieli wizytę kwialifikujaca na której lekarz pobierze też wszystkie niezbędne wymazy .
Najpierw uzyskałam info ze wszystko odbędzie sie w ramach refundacji a dziś dzwonili ze sami musimy za tą wizytę i badania płacić . Czy tak to się u was w klinice odbywa ?
Hej dziewczynki . Czy któraś miała może wysypkę po transferze no nie wiem z nadmiaru leku czy poprostu jakąś alergie ? Jutro mój 12dpt i dopiero testuje pierwszy raz a dziś po zażyciu progesteronu i estrofemu mam takie bąble jak bym przez pokrzywy szła laboratorium już dziś zamknięte a lekarz mój ma urlop klinika zamknięta bo wiadomo niedziela
To Ty malpo nawet sie nie chwalilas ze transferujesz?!No zapamietam zapamietam.PowodzonkaHej dziewczynki . Czy któraś miała może wysypkę po transferze no nie wiem z nadmiaru leku czy poprostu jakąś alergie ? Jutro mój 12dpt i dopiero testuje pierwszy raz a dziś po zażyciu progesteronu i estrofemu mam takie bąble jak bym przez pokrzywy szła laboratorium już dziś zamknięte a lekarz mój ma urlop klinika zamknięta bo wiadomo niedziela
haha weź mam wynik 172 12dpt ale strasznie nisko przy Werce miałam 800To Ty malpo nawet sie nie chwalilas ze transferujesz?!No zapamietam zapamietam.Powodzonka
Ciesz sie Wariatko a nie szukaj dziury w calym.Superowo!haha weź mam wynik 172 12dpt ale strasznie nisko przy Werce miałam 800
Ja mam chorą głowęCiesz sie Wariatko a nie szukaj dziury w calym.Superowo!
reklama
Pomysl ze za chile pojdziesz na zwolnoenie o bedziesz odpoczywac bo pozniej to juz ...zapomnijJa mam chorą głowę
A jak Natalka?Jak w zlobku?I wogole jak ta Twoja dziewczyneczka?