reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja o dziwo podeszlam mega spokojnie.Tylko sie wkurzalam ze tak pozno,w sumie jakos przed 3 urodzinami jakos.A inne dzieci tak wczesnie i to mnie denerwowalo ale ze np.zdarzyl9 jej soe chwile jak pytalam chcesz sisi a ona ze nie i lup siku na dywan to juz mnie nie wkurzalo po prostu przeczekalam i teraz nawet na placu zabaw mowi ze chce siku.Moze Kajto nie jest gotowy jeszcze i juz.
A dodam ze ja tez choleryk😄
No to ciekawa jestem po kim faktycznie ta Miśka poszła😜.
Dżony chyba nie jest gotowy... Właśnie latał po podwórku bez pampera i poszedł go garażu zrobic kupę.... A mój pies to zjadł...
Jprdl😑

reklama
Hej dziewczyny :) czy was też na początku bolał brzuch ? 🥺 bole takie miesiączkowe , martwię się tym, na początku brałam nospe 3x1 ale później starałam się nie brać tylko w razie bólu . To mój 3 transfer póki co udany, beta 9dpt -188 . Jutro idę znów zbadać mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze 🙏🏻🥹

Hej dziewczyny :) czy was też na początku bolał brzuch ? 🥺 bole takie miesiączkowe , martwię się tym, na początku brałam nospe 3x1 ale później starałam się nie brać tylko w razie bólu . To mój 3 transfer póki co udany, beta 9dpt -188 . Jutro idę znów zbadać mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze 🙏🏻🥹
Nie martw się, ja miałam 8 dpt taki ból że już myślałam że po wszystkim, do 6 7 tygodnia miałam takie bóle:)

Oj taaak.Myslalm ze po ptakach nawet sie nie nakrecalam ze jestem w ciazy bo tak mnoe raz w nocy bol zlapal. A dzis ten bol ma skonczone 3 lata😁

Nie martw się, ja miałam 8 dpt taki ból że już myślałam że po wszystkim, do 6 7 tygodnia miałam takie bóle:)
dzięki , no właśnie się martwiłam bo kurczę to taki ból jakbym zaraz miała miesiaczke dostac 🫣 i tak się to utrzymuje od 4dpt . A boję się brać tak długo nospe . Niby to dziadostwo , no ale po coś przepisują ja w końcu 🙈

Moja tak sie juz rozgadala i chyba dzieki temu ze pozniej zaczela to mowi bardzo ladnie zrozumiale.Ma humory bo charakter wiadomo...po tatusiu😄
Tez chce od wrzesnia zapisac ja na angielski bo szybko go lapie.A czy latwiej jest z 3 latka...hmmm no nie wiem.Moze tylko ze jest juz jakies porozumienie poza tym moze latwiej jest z jakims 3 latkiem ktore jest spokojniejsze bo ja tak jak Ty mam szogina🤣
Aha i pochwale sie tym ze.odpoeluchowalam Miske w ciagu weekendu i juz od jakiegos czasu nie uzywamy juz pieluch na noc raz tylko siknela ale to tak malo ze myslalm ze to pot heheh.Woli siadac na sede kupe tez juz robi na sedes wiec ani razu nie szorowalam nocnika heheh.No i najwazniejsze mleko modyfikowane poszlo w kat na poczet normalnego_O szczesie niepojete😊😊😊
latwiej w sensie latwiej niz z maluchem. Bo idzie samo, nie trzeba niesc czy brac wozka, wielkiej torby. Nie bierzesz pieluch, smoczka, butelki. Logistycznie latwiej. Bo tak ogolnie to wiaodmo, ze znikaja jedne problemy, pojawiaja sie inne. Ale z mojej perspektywy majac teraz 7 i 4tke to jest niebo a ziemnia w porownaniu z tym jak byla 2 i 5 latka. Choc dalej mlodsza szogun. Wczoraj wskoczyla nam do basenu (duzego) robiac fikolka 🤦🏻‍♀️🤣 To tak w kwestii plywania 🤣🤣🤣

No to ciekawa jestem po kim faktycznie ta Miśka poszła😜.
Dżony chyba nie jest gotowy... Właśnie latał po podwórku bez pampera i poszedł go garażu zrobic kupę.... A mój pies to zjadł...
Jprdl😑
o fuck! 🤣🤣🤣🤣 Ale smiechawa 😂😂😂😂
Poczekaj, moze faktycznie jeszcze nie gotowy. Odpusc na 2-3tyg i sprobuj znowu. Moze pyknie 🙂

tak. Czulam sie dokldnie jak na miesiaczke. Spokojnie :)

reklama
Dziewczyny kiedy Wam się skończyły mdłości w ciąży? U mnie doszło do tego, że przyjmuje wszystkie płynne rzeczy tylko, nie jestem w stanie nic rzuć, od razu odruch wymiotny, pomagają mi zupy krem jedynie, albo ziemniaki które zrobię na puree, jestem w 9 tygodniu i zastanawiam się ile to potrwa 😭😭😭😭

Do góry