reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Masz kochana włoski klimat w PL😅😅😅
Przypomnisz mi pls z kim cwiczylas po porodzie? (Z yt jakas babeczka) thx!
Już Ci wyżej napisałam że u nas codziennie jest burza i kuwa mam dość. Do południa jak jestem w pracy to ładna pogoda a popołudniu leje i siedzimy w chacie🤦‍♀️. A u nas siedzenie w chacie to tragedia nad tragediami🙆‍♀️
Ćwiczyłam jakiś czas z Paulą jakąś tam. Link ci wrzucę

reklama
4 raz i accofil - fajnie ze ktoś tak szybko u ciebie zadziałał😊. Mi też się udało z accofilem. Siódmy transfer i 9 zarodkòw wiec trochę to trwało zanim zdobyłam accofil
Kochana , oni chcieli mi zrobic kolejną procedurę i niech Pani nie idzie w immunologie !!! A zmieniłam klinikę, lekarza i Pan Doktor chciał poznać opinię Docenta i wypowiadał się o nim bardzo dobrze, nie miałabym swojego skarba pod sercem gdyby nie upartość i oczywiście Pan Doktor ! Ja nie mam kirów żadnych I moglabym się starać i starać i nie zaszłabym:((

Gratulacje !!! ♡♡♡ A powiedz mi kiedy odstawił Ci acofil ? Mi chce za tydzień już
W 12 tygodniu odstawiłam. U mnie była taka sytuacja, że leczyłam się u Paśnika i badania nie były jakoś szczególnie złe. Nie chcial mi dać accofilu a że nie mogłam się starać w nieskończoność bo pieniądze się kończyły (i wiek swój już mam) to postanowiłam postawić wszystko na jedną kartę. Przedstawiłam swoją sytuację temu drugiemu immunologowi, Sydorowi, i on dał mi accofil i w końcu zaskoczyło 😊

Hej dziewczyny, czy jest tu może ktoś z Gdańska? Jestem w 8 tygodniu ciąży po in vitro, klinika będzie mnie prowadzić do 12 tyg i mam znaleźć ginekologa sobie, dostałam również skierowanie na usg prenatalne, podpowiedzcie mi proszę kogo polecacie i gdzie zrobić te badania w Gdansku ? ♡♡♡♡ dziękuję
Dr Adam Stencel na osowie

Już Ci wyżej napisałam że u nas codziennie jest burza i kuwa mam dość. Do południa jak jestem w pracy to ładna pogoda a popołudniu leje i siedzimy w chacie🤦‍♀️. A u nas siedzenie w chacie to tragedia nad tragediami🙆‍♀️
Ćwiczyłam jakiś czas z Paulą jakąś tam. Link ci wrzucę
Thx zapisalam. Widzę że i apkę ma

U nas jak nie ma spaceru to dzieci zaniepokojone, wiec ZAWSZE idziemy. No sorry ostatnio angina ropna u mnie i 39 stopni goraczki w upal to raz nie poszlam. Lub jakas goraczka po szczepieniu jak byla.
A tak - idziemy z calym majdanem😂 folie nie folie, na upal psikacze zraszajace🤣 jakos trzeba zyc.
Byle z domu wyjsc😅

Nie uczymy bo w sumie nie mamy za bardzo gdzie. Na basen mam daleko, w jeziorze zimna woda bo kuźwa u nas codziennie jest jakaś burza i pada deszcz, a znów wiekszego basenu dla małego na ogrodzie nie rozłożę bo mi go pies zje🥴. Zżera normalnie wszystko - może za rok spróbuję jak pies bedzie większy bo na razie to nie ma szans.
Powiem Ci ze teraz jak mam dziecko, to często żałuję że nie mieszkam w mieście... Do wszystkich atrakcji dla dzieci mam daleko i np żeby wybrać się na glupi basen to trzeba tydz8wn planować bo jest to już normalnie wyprawa🤦‍♀️
Wierzę…
A i na basen to juz regularnie wypada jesli ma sie nauczyc plywac..

reklama
Hej hej , za czwartym po zmianie kliniki z invicty na gametę i z pomocą acofilu ♡♡♡
Inv.... ta to dramat. Historia podobna jak u mnie.
3 Pełne stymulacji i 6 transferów bez sukcesu.
I oczywiście próbujmy dalej😆.
Zmiana kliniki i udało się za pierwszym tzn. Siódmym razem ;)😍😍.

Teraz wróciłam po ostatniego mrozaka i 6 dpt Beta pozytywna. Zobaczymy jak wyjdzie dalej 😍😍😍. Ta ciąża tylko na samymy encortonie i heparynę mam nadzije ze to wystarczy.

Do góry