reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Masz kochana włoski klimat w PL😅😅😅
Przypomnisz mi pls z kim cwiczylas po porodzie? (Z yt jakas babeczka) thx!
Już Ci wyżej napisałam że u nas codziennie jest burza i kuwa mam dość. Do południa jak jestem w pracy to ładna pogoda a popołudniu leje i siedzimy w chacie🤦‍♀️. A u nas siedzenie w chacie to tragedia nad tragediami🙆‍♀️
Ćwiczyłam jakiś czas z Paulą jakąś tam. Link ci wrzucę

reklama
4 raz i accofil - fajnie ze ktoś tak szybko u ciebie zadziałał😊. Mi też się udało z accofilem. Siódmy transfer i 9 zarodkòw wiec trochę to trwało zanim zdobyłam accofil
Kochana , oni chcieli mi zrobic kolejną procedurę i niech Pani nie idzie w immunologie !!! A zmieniłam klinikę, lekarza i Pan Doktor chciał poznać opinię Docenta i wypowiadał się o nim bardzo dobrze, nie miałabym swojego skarba pod sercem gdyby nie upartość i oczywiście Pan Doktor ! Ja nie mam kirów żadnych I moglabym się starać i starać i nie zaszłabym:((

Gratulacje !!! ♡♡♡ A powiedz mi kiedy odstawił Ci acofil ? Mi chce za tydzień już
W 12 tygodniu odstawiłam. U mnie była taka sytuacja, że leczyłam się u Paśnika i badania nie były jakoś szczególnie złe. Nie chcial mi dać accofilu a że nie mogłam się starać w nieskończoność bo pieniądze się kończyły (i wiek swój już mam) to postanowiłam postawić wszystko na jedną kartę. Przedstawiłam swoją sytuację temu drugiemu immunologowi, Sydorowi, i on dał mi accofil i w końcu zaskoczyło 😊

Hej dziewczyny, czy jest tu może ktoś z Gdańska? Jestem w 8 tygodniu ciąży po in vitro, klinika będzie mnie prowadzić do 12 tyg i mam znaleźć ginekologa sobie, dostałam również skierowanie na usg prenatalne, podpowiedzcie mi proszę kogo polecacie i gdzie zrobić te badania w Gdansku ? ♡♡♡♡ dziękuję
Dr Adam Stencel na osowie

Już Ci wyżej napisałam że u nas codziennie jest burza i kuwa mam dość. Do południa jak jestem w pracy to ładna pogoda a popołudniu leje i siedzimy w chacie🤦‍♀️. A u nas siedzenie w chacie to tragedia nad tragediami🙆‍♀️
Ćwiczyłam jakiś czas z Paulą jakąś tam. Link ci wrzucę
Thx zapisalam. Widzę że i apkę ma

U nas jak nie ma spaceru to dzieci zaniepokojone, wiec ZAWSZE idziemy. No sorry ostatnio angina ropna u mnie i 39 stopni goraczki w upal to raz nie poszlam. Lub jakas goraczka po szczepieniu jak byla.
A tak - idziemy z calym majdanem😂 folie nie folie, na upal psikacze zraszajace🤣 jakos trzeba zyc.
Byle z domu wyjsc😅

Nie uczymy bo w sumie nie mamy za bardzo gdzie. Na basen mam daleko, w jeziorze zimna woda bo kuźwa u nas codziennie jest jakaś burza i pada deszcz, a znów wiekszego basenu dla małego na ogrodzie nie rozłożę bo mi go pies zje🥴. Zżera normalnie wszystko - może za rok spróbuję jak pies bedzie większy bo na razie to nie ma szans.
Powiem Ci ze teraz jak mam dziecko, to często żałuję że nie mieszkam w mieście... Do wszystkich atrakcji dla dzieci mam daleko i np żeby wybrać się na glupi basen to trzeba tydz8wn planować bo jest to już normalnie wyprawa🤦‍♀️
Wierzę…
A i na basen to juz regularnie wypada jesli ma sie nauczyc plywac..

reklama
Hej hej , za czwartym po zmianie kliniki z invicty na gametę i z pomocą acofilu ♡♡♡
Inv.... ta to dramat. Historia podobna jak u mnie.
3 Pełne stymulacji i 6 transferów bez sukcesu.
I oczywiście próbujmy dalej😆.
Zmiana kliniki i udało się za pierwszym tzn. Siódmym razem ;)😍😍.

Teraz wróciłam po ostatniego mrozaka i 6 dpt Beta pozytywna. Zobaczymy jak wyjdzie dalej 😍😍😍. Ta ciąża tylko na samymy encortonie i heparynę mam nadzije ze to wystarczy.

Do góry