Boisz się? Jak nastawienie?U nas niedawno stuknął roczek i za miesiąc wracam do pracy .
reklama
Super podejścieNasz ksiadz powiedzial ze chrzest jest sakramentem za ktprego sie nie bierze poeniedzy ale my dalosmy 100zl.chrzest byl zbiorowy
Juz Ci pisalam ze cudoJa marze o psie ale kolejego obowiazku na,swoje barki jak na razie nie wezme.Jak to 7 lat. Kiedy ona tak urosła. Serdeczne życzenie dla Lilki.
A gdzie ty chodzisz na te wizyty z Inka?
Mój dziś w nocy pobił a siebie... 4 pobudki i jeszcze się zesrał na dokładkę . Ja nie wiem jak ty to prsetrwałaś. U nas takie niespanie trwa już ponad rok i wysiadamy psychicznie i fizycznie
Aha, i wiesz co, tylko się nie obraź. Mam nowego psa. Chyba tu pisałam że w tamte wakacje kupiłam suczke i na jesieni ktoś nam ją otruł. Tak podejrzewamy, bo tego samego dnia, kilka domów dalej, padł młodziutki owczarek podhalański. Dwa młode psy jednego dnia to było strasznie podejrzane i tylko takie znaleźliśmy sobie wyjaśnienie, bo u nas na wsi były już takie przypadki. Posrana wioska
No ale do brzegu. Mam od 3 tygodni małą suczkę i nazwałam ją Inka. Córki sie raczej nie doczekam żeby móc wykorzystać tak fajne imię, wiec piesio skorzystał
U nas ze spaniem troche sie poprawilo.Miska nie spi w lozeczku bo juz z niego wyrosla,na razie nie ma miejsca na drugie wieksze wiec spi z nami a odkad maz sie nafoszyl i spi w salonie to Miska praktycznie co 2 noc przespana bo rozklada sie jak chce i nic jej nie przeszkadza.
P.S l.zmiana planow swiatecznycj.Zostajemy w Wawie bo Misia rzyga
@motylek24 czytam tego bloga kochamy Laurę, jprdl, jestem na początku i cały czas mi się chce beczeć
Ja szczepiłam. Żadnych powikłańPiękny pies
Mały narazie zostanie z tatą, weźmie ten dodatkowy urlop rodzicielski.
Szczepiłyście na ospe ? Były jakieś powikłania ?
nieagatka
Fanka BB :)
nie wiem, dowiem sie czy dziala co proponuje psycholog. Inna sprawa ze coraz starsza jest wiec samo sie troche reguluje. No ale wiesz prawie 4 lata i ja szampana otwieram jak sa 2 pobudki… Mam juz tego naprawdę troche dosc…Z tym spaniem nocnym u dzieci to chyba po prostu czasem tak jest. Trafi się trudny egzemplarz i co zrobić.
Jest taka mama dziewczynki, autorka bloga "kochamy Laurę" i ona ma dziecko które ich wykańcza. Diagnozują i nic nie wychodzi. Teraz jest na etapie podawania leków ale nie znam dokładnie szczegółów.
nieagatka
piekna psina i imie tez Czemu mialabym sie obrazic?Jak to 7 lat. Kiedy ona tak urosła. Serdeczne życzenie dla Lilki.
A gdzie ty chodzisz na te wizyty z Inka?
Mój dziś w nocy pobił a siebie... 4 pobudki i jeszcze się zesrał na dokładkę . Ja nie wiem jak ty to prsetrwałaś. U nas takie niespanie trwa już ponad rok i wysiadamy psychicznie i fizycznie
Aha, i wiesz co, tylko się nie obraź. Mam nowego psa. Chyba tu pisałam że w tamte wakacje kupiłam suczke i na jesieni ktoś nam ją otruł. Tak podejrzewamy, bo tego samego dnia, kilka domów dalej, padł młodziutki owczarek podhalański. Dwa młode psy jednego dnia to było strasznie podejrzane i tylko takie znaleźliśmy sobie wyjaśnienie, bo u nas na wsi były już takie przypadki. Posrana wioska
No ale do brzegu. Mam od 3 tygodni małą suczkę i nazwałam ją Inka. Córki sie raczej nie doczekam żeby móc wykorzystać tak fajne imię, wiec piesio skorzystał
A z moja poszlam po prostu do poradni i namy teraz wizyty z psychologiem i probujemy sobie co moze na to niespanie zadzialac. Melatonine przerobilysmy. Neurologa tez. Psycholog mowi, ze moze byc tsk ze ona sie nie umie samoregulowac, a charakter ma jaki ma i ze mozliwe ze uzywa kontkatu fizycznego ze mna jako uspokoajacza. No i teoria jest taka, ze ona nie umie zasnac sama, jak mnie obok nie ma, bo taki sobie wyksztalcila mechanizm. Wiec badamy te teorie i zoabczymy
nieagatka
ja w pl 6 lat temu dalam 200zl. 3 lata temu w Hiszpanii ksiadz nie wzial nic. Kazal dac na caritas.Hej, dziewczyny które sa juz po chrzcie. Ile dawałyście księdzu za chrzest??? Właśnie z mężem się zastanawiamy bo już w poniedziałek mamy przecież chrzciny
reklama
nieagatka
u nas jest w kalendarzu, szczepi sie wszytskie dzieci. Nie ma sie czego bac.Piękny pies
Mały narazie zostanie z tatą, weźmie ten dodatkowy urlop rodzicielski.
Szczepiłyście na ospe ? Były jakieś powikłania ?