pięknyZrobiłam. Cała w stresie i spocona
reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
Dzienny dobry ciocie wiem ze mama rzadko tu zagląda, ale naprawde ma pełne ręce roboty przy mnie hihi szczególnie że wychodza mi zęby i to najprawdopodobniej 4 na raz no ale dzis ja poprosilem żeby weszła do was bo chciałem złożyć kazdej z was życzenia z okazji waszego święta duzoo zdrowka, szczęścia i spełnienia marzeń Szczęśliwego dnia kobiet Ciocie pamiętajcie Bez was świat by nie istniał buziaki
JestemMama!
Piękny gdybyś mieszkała bliżej to uwierz ze była bym twoja stała klientkąZrobiłam. Cała w stresie i spocona
Bojku to już królewicz 2 latka kończy.... Kiedy to zleciało??? Pamiętam jak jeszcze niedawno każda twoją betę przeżywałam jak swoją, każde badanie.... A tu już kawaler jaki duży
Kawaler właśnie nawalił w pampers i nie chce się przyznać, a śmierdzi od niego na kilometr .Piękny gdybyś mieszkała bliżej to uwierz ze była bym twoja stała klientką
Bojku to już królewicz 2 latka kończy.... Kiedy to zleciało??? Pamiętam jak jeszcze niedawno każda twoją betę przeżywałam jak swoją, każde badanie.... A tu już kawaler jaki duży
Czekam na wiosnę żeby go odpieluchowac bo jest mocno zainteresowany nocnikiem. Stresuje mnie to jak nie wiem co
Ale z niego słodziakDzienny dobry ciocie wiem ze mama rzadko tu zagląda, ale naprawde ma pełne ręce roboty przy mnie hihi szczególnie że wychodza mi zęby i to najprawdopodobniej 4 na raz no ale dzis ja poprosilem żeby weszła do was bo chciałem złożyć kazdej z was życzenia z okazji waszego święta duzoo zdrowka, szczęścia i spełnienia marzeń Szczęśliwego dnia kobiet Ciocie pamiętajcie Bez was świat by nie istniał buziaki Zobacz załącznik 1617636
Moja tez byla zainteresowana ale tylko siedzwniem na nim,nadal wali w pampa a juz 3 na karkuKawaler właśnie nawalił w pampers i nie chce się przyznać, a śmierdzi od niego na kilometr .
Czekam na wiosnę żeby go odpieluchowac bo jest mocno zainteresowany nocnikiem. Stresuje mnie to jak nie wiem co
Cisza cisza, gdzieś wszystkie polazły w krzaki.Co tutaj taka cisza. Jak maluchy starsze i młodsze? Odzywać się.....
U mnie bez żadnych rewelacji. Dżony dwa tygodnie zdrowy, tydzień chory. W sumie on jakoś poważniej nie choruje tylko zazwyczaj s9edze z nim w chacie z powodu zielonego kataru.
A jak u ciebie? Jestes już super chuda laska? Ja zrę jak swinia niestety a moja przemiana materii sporo zwolniła
nieagatka
U nas dzis, o 19h30 minie 7lat od najszczesliwszej chwili w moim zyciu Moja Lilka juz taka dorosla, a wczoraj jak poprosila zeby opowiedziec o jej urodzinach to sie poplakalam na wspomnienie tych chwil ehhh
Mlodsza za to skutecznie sprowadza nas na ziemie Jestesny po paru wizytach i sie oduzalezniamy od kontaktu fizycznego, ktorego uzywa jako uspokajacza. Ma pomoc… Na razie tydzien z max 2 pobudkami wiec meeeegaaaa
A co u Was? Odezwie sie ktos?
Mlodsza za to skutecznie sprowadza nas na ziemie Jestesny po paru wizytach i sie oduzalezniamy od kontaktu fizycznego, ktorego uzywa jako uspokajacza. Ma pomoc… Na razie tydzien z max 2 pobudkami wiec meeeegaaaa
A co u Was? Odezwie sie ktos?
reklama
motylek24
Napisała i małpa zniknęła zobaczysz za rok synek już nie będzie chorował.Cisza cisza, gdzieś wszystkie polazły w krzaki.
U mnie bez żadnych rewelacji. Dżony dwa tygodnie zdrowy, tydzień chory. W sumie on jakoś poważniej nie choruje tylko zazwyczaj s9edze z nim w chacie z powodu zielonego kataru.
A jak u ciebie? Jestes już super chuda laska? Ja zrę jak swinia niestety a moja przemiana materii sporo zwolniła
Ja wciąż czekam na operację mojego brzucha. Waga ok.
Ostatnio nie mam czasu, pracy dużo. No i dziewczyny z mężem mamy teraz taki gorący okres że szok pelna fascynacja. Chyba tak długo żyliśmy obok siebie że aż siebie nie znamy . Zatem piszemy na mesenger całe dnie, a w nocy gadamy
Córeczka jest super, żadnych problemów. Nie choruje,.chętnie chodzi do przedszkola.
Chwilo trwaj!