O jelitowkę się nie boję. Gorzej z wyglądem bo u mnie totalnie zero talentu twórczegoJaki grzeczniutki a co się przejmujesz najwyższej z jelitowka pojadą
reklama
napewno będzie pyszny i pięknyO jelitowkę się nie boję. Gorzej z wyglądem bo u mnie totalnie zero talentu twórczego
Zrobiłam. Cała w stresie i spoconanapewno będzie pyszny i piękny
Załączniki
Karpatka89
Fanka BB :)
To ma być brak talentu?
Ja bym świeczki wbiła w biszkopt brawo Werka, cukiernia by się nie powstydziła
Kurcze, dzięki bardzo . Ja jestem mega krytyczna jeśli chodzi o mnie .To ma być brak talentu?
Wlasnie zakuje że nie kupiłam dwóch pojedynczych świeczek. Mialam tylko jedna świeczkę, dwójkę i ja wsadziłam pdsed podaniem torta, nk i średnio pasowała
No Pani...super jest jak z cukierniZrobiłam. Cała w stresie i spocona
nieagatka
wow. Ja jak mowie, ze nie mam zdolnosci to nie mam . A Ty tu jeczysz, a potem takie jeb Szacun za zdolnosci.Zrobiłam. Cała w stresie i spocona
Co ty, ja serio nie umiem ładnych ciast. Fakt, robię czesto ciasta i niby są dobre, ale zawsze trochę nie wyglądająwow. Ja jak mowie, ze nie mam zdolnosci to nie mam . A Ty tu jeczysz, a potem takie jeb Szacun za zdolnosci.
reklama
nieagatka
mam to samo, wiekszosc moich wypiekow cieszy sie powodzeniem i ludzie chwala, ale wyglada jest raczej slaby. Ale ten Twoj tort to nie kategoria slabeCo ty, ja serio nie umiem ładnych ciast. Fakt, robię czesto ciasta i niby są dobre, ale zawsze trochę nie wyglądają