Dziewczyny starszakow pomozcie.Moja Misia nie chce byc odpieluchowana.Lat 2 i 5miechow i dupa.Niby sama umoe zdkac apodnie o ja podciagnac-ostatnio jest mega samodzielna szok mowoc mowi sisiu kupa ale noe ze chce.Pielichy noe chce zakladac przewaznie jest to walka.Ale jak sadzam na nocnik to nic nie daje bo usiadzie na doslownie 2 sekundy i koniec.Od razu mowie ksiazeczki o sikaniu odpadaja ona zlosci sie na sam pomysl czyyania jej czegokolwiek.Myslalam o nakladce na sedes ze moze tak ale wczoraj nie znalazlam,bede szukac.Kircze juz mlodsze dzoeci u niej w zlobku odpoelichowane a ona ...no coz boje soe robic cos przez sile zeby zaparc sie nie nabawila.
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
mówię to jako mama 3 latka, u nas dopiero miesiąc przed 3 urodzinami się udałoDziewczyny starszakow pomozcie.Moja Misia nie chce byc odpieluchowana.Lat 2 i 5miechow i dupa.Niby sama umoe zdkac apodnie o ja podciagnac-ostatnio jest mega samodzielna szok mowoc mowi sisiu kupa ale noe ze chce.Pielichy noe chce zakladac przewaznie jest to walka.Ale jak sadzam na nocnik to nic nie daje bo usiadzie na doslownie 2 sekundy i koniec.Od razu mowie ksiazeczki o sikaniu odpadaja ona zlosci sie na sam pomysl czyyania jej czegokolwiek.Myslalam o nakladce na sedes ze moze tak ale wczoraj nie znalazlam,bede szukac.Kircze juz mlodsze dzoeci u niej w zlobku odpoelichowane a ona ...no coz boje soe robic cos przez sile zeby zaparc sie nie nabawila.
nieagatka
wg mnie - no stress. Ma czas. Moje obie odpieluchowane tuz przed 3 urodzinami (jedna 2 miesiace przed, druga rowno miesiac przed). I bardzo sie ciesze, ze poczekalam, bo poszlo szybko i sprawnie. Na razie niech sie oswaja. Nie zmuszaj.Dziewczyny starszakow pomozcie.Moja Misia nie chce byc odpieluchowana.Lat 2 i 5miechow i dupa.Niby sama umoe zdkac apodnie o ja podciagnac-ostatnio jest mega samodzielna szok mowoc mowi sisiu kupa ale noe ze chce.Pielichy noe chce zakladac przewaznie jest to walka.Ale jak sadzam na nocnik to nic nie daje bo usiadzie na doslownie 2 sekundy i koniec.Od razu mowie ksiazeczki o sikaniu odpadaja ona zlosci sie na sam pomysl czyyania jej czegokolwiek.Myslalam o nakladce na sedes ze moze tak ale wczoraj nie znalazlam,bede szukac.Kircze juz mlodsze dzoeci u niej w zlobku odpoelichowane a ona ...no coz boje soe robic cos przez sile zeby zaparc sie nie nabawila.
Pomijajac juz, ze to najgorszy mozliwy termin na odpieluchowanie, bo nie unikniesz wypadkow, a przebranie calego dziecka lacznie z butami w srodku zimy w Pl to przeciez masakra. Daj sobie spokoj, skoro ona nie chce. Odpieluchujesz na Wielkanoc
nieagatka
ooo jaaaaa! No to niezle kwiatkiAle dawno mnie tu nie było !!! Dziewczyny wpadam do Was z nowiną. Szymuś będzie w czerwcu starszym bratem
Byłam w pl kilka tyg temu i poszłam na rutynowa kontrol do ginekologa bo miesiączki mega niereguralne a ten mnie zaczyna badać i mówi ,że w ciąży jestem i pęcherzyk ciążowy jest 2tyg temu bylo serduszko, teraz jest ok 9tc ciągle jestem w szoku, niedowierzam i boję się cholernie
Jaka bedziesz miec roznoce wieku?
Gratulacje!!!
Gratulacje )Ale dawno mnie tu nie było !!! Dziewczyny wpadam do Was z nowiną. Szymuś będzie w czerwcu starszym bratem
Byłam w pl kilka tyg temu i poszłam na rutynowa kontrol do ginekologa bo miesiączki mega niereguralne a ten mnie zaczyna badać i mówi ,że w ciąży jestem i pęcherzyk ciążowy jest 2tyg temu bylo serduszko, teraz jest ok 9tc ciągle jestem w szoku, niedowierzam i boję się cholernie
❤❤❤❤❤.
Będzie dobrze. Organizm po ciąży, to zaskoczy
Będziemy tu trzymać kciuki za szczęśliwe rozwiązanie.
Evela.6
Szymuś jest z wrzesnia a brat/ siostra( chociaż przeczuwam brata ) ma termin na czerwiec więc nie będzie pełnego roku różnicy . Super różnica patrząc na relacje z moim rodzeństwem ale wiem ,że nie będzie łatwo a wręcz mnie to na chwilę obecną przeraża bo młody zaczyna się odpalać a był taki spokojniutkiooo jaaaaa! No to niezle kwiatki
Jaka bedziesz miec roznoce wieku?
Gratulacje!!!
nieagatka
niech moc bedzie z Toba zatemSzymuś jest z wrzesnia a brat/ siostra( chociaż przeczuwam brata ) ma termin na czerwiec więc nie będzie pełnego roku różnicy . Super różnica patrząc na relacje z moim rodzeństwem ale wiem ,że nie będzie łatwo a wręcz mnie to na chwilę obecną przeraża bo młody zaczyna się odpalać a był taki spokojniutki
Artemida90
a Szymon nie urodził się rok temu? Wiec wydaje mi się ze chyba niecałe 2 lata różnicySzymuś jest z wrzesnia a brat/ siostra( chociaż przeczuwam brata ) ma termin na czerwiec więc nie będzie pełnego roku różnicy . Super różnica patrząc na relacje z moim rodzeństwem ale wiem ,że nie będzie łatwo a wręcz mnie to na chwilę obecną przeraża bo młody zaczyna się odpalać a był taki spokojniutki
Evela.6
baby brain już mnie dopadł oczywiście że chodziło mi o niepełne 2lataa Szymon nie urodził się rok temu? Wiec wydaje mi się ze chyba niecałe 2 lata różnicy
reklama
nieagatka
hahahahah Przysiegam, ze niemalze rozaniec klepnelam w Twojej intencji jak przeczytalam o 9 miesiacach roznicy A teraz sie ubwailam jak Artemida kuma lepiej wiek Twojego dziecka niz Ty Baby brain jak nicbaby brain już mnie dopadł oczywiście że chodziło mi o niepełne 2lata
Ale i tak - podtrzymuje zyczenie mocy