reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny jaki mój synek zrobił się mobilny.
Załatwienie własnych potrzeb powiem wam mocną gimnastyka.
Czy wszystkie maluchy mają skłonności do autodestrukcji🙈🙈.??? I ile trwa taki etap bo nie Wiem czy leki na serce brać 🤣
my mamy skończone 12mcy i nie dam rady załatwić swoich potrzeb w samotności jak nie śpi 🤣. A siedzenie na krześle bez niego na kolanach też odpada 🤣

reklama
Czy wszystkie maluchy mają skłonności do autodestrukcji🙈🙈.??? I ile trwa taki etap bo nie Wiem czy leki na serce brać 🤣
te czasy odeszły już w niepamięć, mój ma 3 lata a nie ma dnia żeby czegoś sobie nie zrobił. Teraz ćwiczy swoje nogi i skacze dosłownie ze wszystkiego. Matka musisz odpuscic to się nazywa rozwój 😅

To zależy jaki ci się egzemplarz trafił😜. Kajtek codziennie próbuje się unicestwić wiec wiesz😂

moja 3 latka wlasnie zaczela jezdzic na 2 kolowej chulajnodze, takiej dla 5-6 latkow 😉
Fikolki z sofy na dywan - chleb powszedni. Ostatnio trenuje zeskakiwanie ze schodow (przynajmniej 3 schodek) 🤦🏻‍♀️
Mam przeczucie, ze u niej nie skonczy sie nigdy 🤪

moja 3 latka wlasnie zaczela jezdzic na 2 kolowej chulajnodze, takiej dla 5-6 latkow 😉
Fikolki z sofy na dywan - chleb powszedni. Ostatnio trenuje zeskakiwanie ze schodow (przynajmniej 3 schodek) 🤦🏻‍♀️
Mam przeczucie, ze u niej nie skonczy sie nigdy 🤪
To widzę Ze etap mamy podobny 🤣🤣 mój tez odkrył ze nożna robić fikołki na głowie

mój chrześniak siadał na nocnik
wstawał z niego
sikał obok
i zaglądał do nocnika :D

najgorsze jak czai się za zasłonką lub firanką :eek::eek:

rodzice oczywiście też sie nie załatwili
ciocia - czytaj ja - też nie - nie ma jak to zbiorowe sikanie

To byś się z moim mężem nadawała. Ostatnio jak mały miał temperaturę niecałe 38 stopni, to go pytałam czy już mam po pogotowie dzwonić czy cierpliwie poczeka aż lek zacznie działać 🤦‍♀️😂😂.
Ja próbowałam zabezpieczać kanty taka pianka jak @nieagatka pokazała, ale mój szogun ją jakims cudem odklejał, gryzł, i szarpał🤦‍♀️. Miałam też takie jakby przezroczyste kuleczki na rogi ale też skubany przy nich grzebał, aż je odkleił🤷‍♀️.
A co do otwierania szafek to najlepsze jest takie coś zawieszane na uchwyty. Mam też jakieś przyklejane ale one są średnie
dodam i swojego dopłacam 😂okazja 😂

reklama
Ale dawno mnie tu nie było !!! Dziewczyny wpadam do Was z nowiną. Szymuś będzie w czerwcu starszym bratem 🥹
Byłam w pl kilka tyg temu i poszłam na rutynowa kontrol do ginekologa bo miesiączki mega niereguralne a ten mnie zaczyna badać i mówi ,że w ciąży jestem i pęcherzyk ciążowy jest 🤯 2tyg temu bylo serduszko, teraz jest ok 9tc 🥹 ciągle jestem w szoku, niedowierzam i boję się cholernie 😑 🥹
aaaaaa uwielbiam ❤️❤️❤️❤️

Do góry