no i dobra weź chodź nad każdym i usługujDzięki dziewczyny .
Nie robię imprezy bo w tym roku postanowiłam spędzić urodzinki z mężem i z małym.
Zawsze się nacharowalam, nagotowalam i w tym roku z małym tego nie ogarnę. Zawsze byl gril, a to teraz dla mnie wyczyn, bo już pal licho przygotowywanie jedzenia, ale i tak, ja albo maz byśmy nie posiedzieli przy stole bo za małym trzeba by było biegać. No i nic nie robię i jestem z tego bardzo zadowolona. Bo wiecie że ja jestem introwertyk
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
to samo mialam pisac - ale chlacieAle grille odchodzą że taka cisza
motylek24
Codziennieto samo mialam pisac - ale chlacie
właśnie miałam pisać gdzie wszystkie wymiotło. U mnie ogólnie tylko w sobotę padało cały dzień ale caly czas jest zimno. Dziś 12 stopni ale chociaż słońce wychodzi zza chmur. Jak u was?Ale grille odchodzą że taka cisza
nieagatka
właśnie miałam pisać gdzie wszystkie wymiotło. U mnie ogólnie tylko w sobotę padało cały dzień ale caly czas jest zimno. Dziś 12 stopni ale chociaż słońce wychodzi zza chmur. Jak u was?
Załączniki
JA z rodzinka bylam u moich rodzicow na lubelszczyznie,pogoda dopisala.A moje dziecie boidupa na dwor nie chciala wychodzic-rodzice prowadza gospodarstwo i jest duze podworko-bo czarny kot(inny kolor jest ok ale nie czarny),bo kura.No i tylko na raczki lub hustawka.A wczoraj w miescie to na nozkach tylko bron Boze raczki czy wozek.Miastowa dziwczyna ot co
No a dzis juz w pracy i przynajmniej odpoczywam od jej wrzasku i placzu o nic
No a dzis juz w pracy i przynajmniej odpoczywam od jej wrzasku i placzu o nic
reklama
Artemida90
U nas tez dziś raczej letnio 23-24 stopnie ale jutro już deszcz ma być. Kolejne dni dni tez maja być raczej niebieskie i bogate w deszcz. Nie muszę wspominać ze Wiktor woli słoneczko. No i dziecko brudne to dziecko szczęśliwe
Załączniki