a ona żyje wgl ?Mnie Bazylia tak przyzwyczaila do błędów że już mi się w oczy nie rzucają
reklama
Zyje...a ona żyje wgl ?
A nie wiem. Nie mamy kontaktua ona żyje wgl ?
Ooo, a skąd ty wiesz ze mam dziś osiemnastkę, he? Dzięki, dzieki, dzięki@fredka84 Kochana w dniu Twoich urodzin życzę Ci zdrówka szczęścia miłości zadowolenia z chłopaków a szczególnie tego mniejszego samych słonecznych dni i spełnienia marzeń
Werka skoro konczysz dzis 18 lat powiedz co mam Ci zyczyc? bo najwieksze marzenie masz juz spelnione.Chyba zdrowia i spelnienia kolejnych marzen.Badz zawsze usmiechnieta i zwariowana w pozywywnym znaczeniu.Love❤❤Ooo, a skąd ty wiesz ze mam dziś osiemnastkę, he? Dzięki, dzieki, dzięki
nieagatka
Fanka BB :)
a to najleszego ode mnie tez Niech Ci Kajtek duzo usmiechu na codzien zapewniaOoo, a skąd ty wiesz ze mam dziś osiemnastkę, he? Dzięki, dzieki, dzięki
Dzięki dziewczyny .
Nie robię imprezy bo w tym roku postanowiłam spędzić urodzinki z mężem i z małym.
Zawsze się nacharowalam, nagotowalam i w tym roku z małym tego nie ogarnę. Zawsze byl gril, a to teraz dla mnie wyczyn, bo już pal licho przygotowywanie jedzenia, ale i tak, ja albo maz byśmy nie posiedzieli przy stole bo za małym trzeba by było biegać. No i nic nie robię i jestem z tego bardzo zadowolona. Bo wiecie że ja jestem introwertyk
Nie robię imprezy bo w tym roku postanowiłam spędzić urodzinki z mężem i z małym.
Zawsze się nacharowalam, nagotowalam i w tym roku z małym tego nie ogarnę. Zawsze byl gril, a to teraz dla mnie wyczyn, bo już pal licho przygotowywanie jedzenia, ale i tak, ja albo maz byśmy nie posiedzieli przy stole bo za małym trzeba by było biegać. No i nic nie robię i jestem z tego bardzo zadowolona. Bo wiecie że ja jestem introwertyk
reklama
no że 18 stkę to nie wiedziałam myślałam że już chociaż 20 masz z kalendarza na kto po im vitroOoo, a skąd ty wiesz ze mam dziś osiemnastkę, he? Dzięki, dzieki, dzięki