reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Halo halo jest tu kto ? Jprdl byłam dziś na wyliczeniu urlopu muszę wrócić w samo lato 12 lipca 🤦@Kasiekt @Fredka zdrowe ? No trudno nie narzekam bo zaraz mnie @nieagatka sprowadzi na ziemię 😂
nie sprowadze, bo mam 10 dni na spakowanie calego domu i przeniesienie sie, a corcia od 4 dni z mega goraczka w domu i nie spimy wogole.
Nie polecam.
Do lipca w pip czasu. Wakacjuj sie teraz 🤣

reklama
Ja po trudach wkoncu zdrowa,ale sil nie mam na nic.Wczoraj bylam z mezem na randce urodzinowej-18.03 skonczylam 40lat😱😱😱-,Misia w zlobku a my po prezent-dostalam okulary przeciwsloneczne-no i do restaurscji wloskiej na jedzonko.
Ja wrscsm do pracy 3 kwietnia i boje sie bo Miska ze wstawaniem ma problem.Wczoraj wstzla o 5.30 z dzis o 6.30 musislam budzic wiec bez humoru,a w zlobku zasnela ju, o 11.12😱😱
Jutro planuje szoping dla siebie-,ciekawe czy tak bedzie-a w czwartek ide na ciecie bo wlosy mam do pasa,a ze sa dlugie i geste wygladam masakrycznie i ciagle nosze pipke na glowie🤣🤣🤣
Wszystkiego najlepszego:)!!! U mnie ta magiczna granica w przyszłym miesiącu.
Ostatnio też ścięłam włosy, miałam takie poniżej łopatek, a teraz takie kończące się nad linią ramion. Mój mąż nawet nie zauważył, a starsza córa po miesiącu : Mamo, masz krótkie włosy. Udanego szopingu, mam nadzieję, że randka była udana:)

Wszystkiego najlepszego:)!!! U mnie ta magiczna granica w przyszłym miesiącu.
Ostatnio też ścięłam włosy, miałam takie poniżej łopatek, a teraz takie kończące się nad linią ramion. Mój mąż nawet nie zauważył, a starsza córa po miesiącu : Mamo, masz krótkie włosy. Udanego szopingu, mam nadzieję, że randka była udana:)
Dziekuje😁😁
Tak randka sie udala👍
Ja mam beznadxiejne wlosy,nienawidze ich.Sa geste,kreca sie i nic nie mozna z nich zrobic.Marze o bobie lub long bobie,ale tylko moge pomarzyc.Kiedys scielam i jak ulozyl fryzjer bylo super,a pozniej to tragedia bo moja prostownica nie dala rady wiec jak kiedys poszlam na randke w wyprostowanych wlosach a pokropil deszcz i bylo wilgotno to wygladalam jak Monika z "Przyjaciol" jak byla na Barbados.Wiec ja cisgle zwiazane wlosy🥴

Halo halo jest tu kto ? Jprdl byłam dziś na wyliczeniu urlopu muszę wrócić w samo lato 12 lipca 🤦@Kasiekt @Fredka zdrowe ? No trudno nie narzekam bo zaraz mnie @nieagatka sprowadzi na ziemię 😂
Hej
Ja zdrowa ale kuwa Kajtek od tego dwutygodniowego kataru, tygodniowego kaszlu dostał na dokładkę zapalenia spojówek bo mu zaczęły oczka lekko ropieć 🤦‍♀️. Był wczoraj i dziś w żłobku a jutro lekarz i ma wolne co najmniej końca tygodnia🤦‍♀️. Jprdl

Ja po trudach wkoncu zdrowa,ale sil nie mam na nic.Wczoraj bylam z mezem na randce urodzinowej-18.03 skonczylam 40lat😱😱😱-,Misia w zlobku a my po prezent-dostalam okulary przeciwsloneczne-no i do restaurscji wloskiej na jedzonko.
Ja wrscsm do pracy 3 kwietnia i boje sie bo Miska ze wstawaniem ma problem.Wczoraj wstzla o 5.30 z dzis o 6.30 musislam budzic wiec bez humoru,a w zlobku zasnela ju, o 11.12😱😱
Jutro planuje szoping dla siebie-,ciekawe czy tak bedzie-a w czwartek ide na ciecie bo wlosy mam do pasa,a ze sa dlugie i geste wygladam masakrycznie i ciagle nosze pipke na glowie🤣🤣🤣
Kasiekt, wszystkiego najlepszego i żeby cię Miska nie wkurzała zbyt mocno😜😘😘.
To takie włosy wychodowalas😱. Ja dziś byłam u fryca i miałam włosy tak do łopatek. Też się zapuściłam na maksa. Obcięłam standardowo do ramion, taki long bob

Kasiekt, wszystkiego najlepszego i żeby cię Miska nie wkurzała zbyt mocno😜😘😘.
To takie włosy wychodowalas😱. Ja dziś byłam u fryca i miałam włosy tak do łopatek. Też się zapuściłam na maksa. Obcięłam standardowo do ramion, taki long bob
Dziekuje😘
Zazdro Twoich wlosow.Ja dotego siwa,ale farbe zrobiecw przyszlym tyg.bo mi rosnal jak trawa wiec chce pojsc do pracy w swiezych😁

Hej
Ja zdrowa ale kuwa Kajtek od tego dwutygodniowego kataru, tygodniowego kaszlu dostał na dokładkę zapalenia spojówek bo mu zaczęły oczka lekko ropieć 🤦‍♀️. Był wczoraj i dziś w żłobku a jutro lekarz i ma wolne co najmniej końca tygodnia🤦‍♀️. Jprdl
Kuzwa jak nie urok to 💩
U nas cos z Miska,ciagle marudzi i tylko by spala.Nie wiem czy cos ja boli czy po prostu niewyspana bo wczesniej wstawala 7.30-8 z minutsmi a teraz wczesniej wczoraj 5.30 a dzis 6.30

ooo to wszystkiego najlepszego ❤️ spełnienia najskrytszych marzeń. To się Tomasz postarał 😁. Jak ja dawno nie byłam na zakupach dla siebie no pomijając spożywczy 😂zazdroszczę takich włosów ja to mam mysi ogon po obcięciu troszkę mi się poprawiły ale szału nie ma

reklama
Dziewczyny help .. co na zgagę 🫢

Dzisiaj rozmawiam z przyjaciółką i mowię jej, że cały czas mnie gardło piecze. Ile można mieć jakąś infekcje🤪. A ta odrazu, że to zgaga.
Żadnych problemów żołądkowych nie mam, tylko i aż to gardełko. Nie ukrywam, że trochę mnie wkurza 🤪

Do góry