może zelży troszkę Werka też marudna wieczorami kiełkuje jej już osmy ząb górna dwójkaI jeszcze do kompletu ząb ciągle wychodzi. Już go widać ale się nie przebił
reklama
hahahah musisz mi na Messenger wysłać jak go opier hahaha że pomogło bo ja nie mam pomysłu dwa trzy dni dobrze i znowu szopaDziekuje oj tak maz sie postaral.
A powiem Ci ze jakis czas temu mielismy powazna rozmowe i od tego czasu jest duuuza poprawa miedzy nami.
Powiem Ci tak,u nas tez juz nie raz bylo gadane i pomoglo na 2-3 dni i znowu.Wiesz Tomek nadal pracuje tyle ile pracowal i dalej na mojej glowie jest caly dom ale...ja powiedzialsm co mi lezy na wstrobie i on tez.I teraz jak ma wolne w tygodniu to on zaprowadza Misie do zlobka i ja zabiera.No i czesciej mowimy "kocham cie".Bo po narodzinach Misi to chyba tego sobie nawet nie powiedzielismy.hahahah musisz mi na Messenger wysłać jak go opier hahaha że pomogło bo ja nie mam pomysłu dwa trzy dni dobrze i znowu szopa
Ruda08
Fanka BB :)
Unikam nabiałumi pomagało zimne mleko i tylko to dodam że przed ciążą jak bym się miala napić mleka to chyba bym zarzygala cały pokój
no to nie pomogęUnikam nabiału
no to miłe ja już nie wiem czy ze mną coś nie tak czy z nim nosz ku ja taka ostatnio jestem zazdrosna że spojrzy nie tak i już mnie uj strzelaPowiem Ci tak,u nas tez juz nie raz bylo gadane i pomoglo na 2-3 dni i znowu.Wiesz Tomek nadal pracuje tyle ile pracowal i dalej na mojej glowie jest caly dom ale...ja powiedzialsm co mi lezy na wstrobie i on tez.I teraz jak ma wolne w tygodniu to on zaprowadza Misie do zlobka i ja zabiera.No i czesciej mowimy "kocham cie".Bo po narodzinach Misi to chyba tego sobie nawet nie powiedzielismy.
Ruda08
Ale senkjuuuno to nie pomogę
eij
Migdały i leżenie na lewym boku.Unikam nabiału
Ruda08
Tylko czy mi córka leżeć pozwoliMigdały i leżenie na lewym boku.
Szczerze to mam zgagę cały dzień .. zresztą nawet jak się w nocy obudzę to też mam
Spróbuje, może migdały pomogą
reklama
Karpatka89
Pamietam, ze miałam krótko zgagę w jakimś 8 miesiącu ciąży, i to jedyny raz kiedy w ogóle w życiu poznałam co to zgaga. Nigdy wcześniej i później nie miałam. Współczuje, okropne uczucia palenia w przełyku.Tylko czy mi córka leżeć pozwoli
Szczerze to mam zgagę cały dzień .. zresztą nawet jak się w nocy obudzę to też mam
Spróbuje, może migdały pomogą
Są tabletki które można w ciąży na zgagę- gaviscon, ale nie wiem czy u Ciebie będą dostępne? Niby pomaga tez mleko, kefir, maślanka, ale nie zawsze.