o zdolniacha u nas 10 miesięcy ale Werka nie dawno sama zaczęła siadać a fizjo nie karze nam na nogi stawiać bo mała nie chce raczkować tylko pełzahehehe taaa teraz to już mały mężczyzna na zdjęciu wcześniejszym miał 8 miesiecy i właśnie zaczął dreptać po nóżkach
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
nasz pełzał jak mial 7 miesiecy a potem już poszła lawina wstawania i odrywania się od mebli. Wszystko robił sam w niczym nie pomagałam i nie przyspieszalam. Ale on od początku był bardzo mobilny - nie spał mi w dzień wiec ćwiczył na podłodze. No ciałka to on za dużo tez nie miał - chudzinka strasznao zdolniacha u nas 10 miesięcy ale Werka nie dawno sama zaczęła siadać a fizjo nie karze nam na nogi stawiać bo mała nie chce raczkować tylko pełza
Artemida90
nie pełzał z raczkował pełzał w sumie pierwsze kilka dni potem już na kolana i czworaczeknasz pełzał jak mial 7 miesiecy a potem już poszła lawina wstawania i odrywania się od mebli. Wszystko robił sam w niczym nie pomagałam i nie przyspieszalam. Ale on od początku był bardzo mobilny - nie spał mi w dzień wiec ćwiczył na podłodze. No ciałka to on za dużo tez nie miał - chudzinka straszna
no u nas to Werka nabita jak jej matkanasz pełzał jak mial 7 miesiecy a potem już poszła lawina wstawania i odrywania się od mebli. Wszystko robił sam w niczym nie pomagałam i nie przyspieszalam. Ale on od początku był bardzo mobilny - nie spał mi w dzień wiec ćwiczył na podłodze. No ciałka to on za dużo tez nie miał - chudzinka straszna
Artemida90
No ja tez „duża” 85kg przy 165cm ale zwalam to na Io i moja miłość do jedzenia. Wiktor wdał się w dziadków bo oni obaj chudzi tzn mój teściu skora i kości a mój tata w wieku 20 lat był wieszakiem na ubranie ślubneno u nas to Werka nabita jak jej matka
I dałam tego smoczka ale za bardzo mu nie pasuje.
Mały szuka cyca czasami co 5 minut , jak chce zasnąć. Uśnie wyciągam i za 2 minuty się budzi i znowu cyca szuka. Nie pomaga noszenie , tulenie, sobie z cycka smoczek zrobił.
Jak mam ssakowi zasygnalizować, że pierś jest do jedzonka. Sutki mi nie wytrzymają
Mały szuka cyca czasami co 5 minut , jak chce zasnąć. Uśnie wyciągam i za 2 minuty się budzi i znowu cyca szuka. Nie pomaga noszenie , tulenie, sobie z cycka smoczek zrobił.
Jak mam ssakowi zasygnalizować, że pierś jest do jedzonka. Sutki mi nie wytrzymają
hahaha ja 158 w kapeluszu i 73 kg do wagi z przed ciąży brakuje mi jakieś 6 kg też uwielbiam jeść szczególnie jak jestem w domuNo ja tez „duża” 85kg przy 165cm ale zwalam to na Io i moja miłość do jedzenia. Wiktor wdał się w dziadków bo oni obaj chudzi tzn mój teściu skora i kości a mój tata w wieku 20 lat był wieszakiem na ubranie ślubne
nieagatka
przez pierwsze 3 miesiace moze tak byc, ze bedzie ciagle wisiec… U nas tak bylo.I dałam tego smoczka ale za bardzo mu nie pasuje.
Przez pierwszy miesiac 20h na dobe na piersi, bo jak nie to placz straszliwy. Niestety okazalo sie, ze nie przybierala na wadze i byla glodna. A mlodsza po 2 ksiazkowych tyg i karmieniach co 3h nagle tez na piersi co godzine przez 30minut. Ale przybierala ok wiec po prostu pozwalalam wisiec. Siadalam wygodnie, wlaczalam netflixa i wisiala.
Dzięki.przez pierwsze 3 miesiace moze tak byc, ze bedzie ciagle wisiec… U nas tak bylo.
Przez pierwszy miesiac 20h na dobe na piersi, bo jak nie to placz straszliwy. Niestety okazalo sie, ze nie przybierala na wadze i byla glodna. A mlodsza po 2 ksiazkowych tyg i karmieniach co 3h nagle tez na piersi co godzine przez 30minut. Ale przybierala ok wiec po prostu pozwalalam wisiec. Siadalam wygodnie, wlaczalam netflixa i wisiala.
Na szczęście synek przybiera , ale ulewa bo jest nakarmiony A pierś, woła zawsze coś tam pociumka i jest pod korek.
Ćkawke ma chyba z 8 razy na dobę..dostaliśmy od położnej dicoflor baby. Zobaczymy może coś pomoże
reklama
Nie każdy smoczek będzie pasował, mają różne kształty moim dzieciom przypasował Nuk , gdyby nie smoczek to bym chyba zwariowała bo one robiły że mnie smoczka. Z odstawieniem też nie było problemu, one używały tylko do spania potem smoczek był w koszyczku.I dałam tego smoczka ale za bardzo mu nie pasuje.