reklama
a ja dopiero teraz przeczytałam buuuuJakby co dziewczyny dzis o 13.05 na tvn style In vitro medycyna czy cud cz.2.Co prawda to juz 6 odcinek.
A ja znowu beczalama ja dopiero teraz przeczytałam buuuu
DIewczyny przeżyłam najgorsze 4 dni w ciągu 26 tygodni mojej ciąży. Dopadł mnie wirus, który sponiewierał mnie temperaturą 39 stopni, okropnymi dreszczami na zmianę z napadmi gorąca ledwo żyłam i tak strasznie bałam się, że może coś stać się dziecku.. na szczęście od 2 dni już bez gorączki, ale został mi jeszcze bol gardła. Uważajcie na siebie!
Karpatka89
Fanka BB :)
Ja polecam mieć zje**** immunologię- od ok 7 lat nie miałam gorączki
Ja tez miałam zj***** immunologie wysokie komórki Nk. Z 20 lat nie miałam tak wysokiej temperatury, dopiero jak udało sie zajść w ciążę to mnie coś dopadło.Ja polecam mieć zje**** immunologię- od ok 7 lat nie miałam gorączki
Karpatka89
Tak może być, w końcu Twój system immunologiczny działa jak powinien. Tyle, ze się ocierpiałaś, generalnie gorączka to dobry znak, organizm zwalczałał infekcję. Dobrze, ze już przeszłoJa tez miałam zj***** immunologie wysokie komórki Nk. Z 20 lat nie miałam tak wysokiej temperatury, dopiero jak udało sie zajść w ciążę to mnie coś dopadło.
motylek24
Normalne zjawisko. Moje dzieci nie ssały smoczka i zachowywały się podobnie. Natura tak to wymyśliła że w pierwszych tygodniach dziecko wisi aby wypracować sobie mleko na późniejsze miesiące kiedy hormony już nie pomagają.Dzięki.
Na szczęście synek przybiera , ale ulewa bo jest nakarmiony A pierś, woła zawsze coś tam pociumka i jest pod korek.
Ćkawke ma chyba z 8 razy na dobę..dostaliśmy od położnej dicoflor baby. Zobaczymy może coś pomoże
Rozumiem twoje zmęczenie, sama poleciałam do pediatry mówić że moje dziecko jest głodne bo ciągle na mnie wisi,a tam waga w miesiąc ponad kilogram do góry.
To wszystko minie, zobaczysz. W okolicach 3 miesiąca będzie lepiej.
Halo halo jest tu kto ? Jprdl byłam dziś na wyliczeniu urlopu muszę wrócić w samo lato 12 lipca @Kasiekt @Fredka zdrowe ? No trudno nie narzekam bo zaraz mnie @nieagatka sprowadzi na ziemię
reklama
Ja po trudach wkoncu zdrowa,ale sil nie mam na nic.Wczoraj bylam z mezem na randce urodzinowej-18.03 skonczylam 40lat-,Misia w zlobku a my po prezent-dostalam okulary przeciwsloneczne-no i do restaurscji wloskiej na jedzonko.Halo halo jest tu kto ? Jprdl byłam dziś na wyliczeniu urlopu muszę wrócić w samo lato 12 lipca @Kasiekt @Fredka zdrowe ? No trudno nie narzekam bo zaraz mnie @nieagatka sprowadzi na ziemię
Ja wrscsm do pracy 3 kwietnia i boje sie bo Miska ze wstawaniem ma problem.Wczoraj wstzla o 5.30 z dzis o 6.30 musislam budzic wiec bez humoru,a w zlobku zasnela ju, o 11.12
Jutro planuje szoping dla siebie-,ciekawe czy tak bedzie-a w czwartek ide na ciecie bo wlosy mam do pasa,a ze sa dlugie i geste wygladam masakrycznie i ciagle nosze pipke na glowie