reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Halo halo jest tu kto ? Jprdl byłam dziś na wyliczeniu urlopu muszę wrócić w samo lato 12 lipca 🤦@Kasiekt @Fredka zdrowe ? No trudno nie narzekam bo zaraz mnie @nieagatka sprowadzi na ziemię 😂
nie sprowadze, bo mam 10 dni na spakowanie calego domu i przeniesienie sie, a corcia od 4 dni z mega goraczka w domu i nie spimy wogole.
Nie polecam.
Do lipca w pip czasu. Wakacjuj sie teraz 🤣

reklama
Ja po trudach wkoncu zdrowa,ale sil nie mam na nic.Wczoraj bylam z mezem na randce urodzinowej-18.03 skonczylam 40lat😱😱😱-,Misia w zlobku a my po prezent-dostalam okulary przeciwsloneczne-no i do restaurscji wloskiej na jedzonko.
Ja wrscsm do pracy 3 kwietnia i boje sie bo Miska ze wstawaniem ma problem.Wczoraj wstzla o 5.30 z dzis o 6.30 musislam budzic wiec bez humoru,a w zlobku zasnela ju, o 11.12😱😱
Jutro planuje szoping dla siebie-,ciekawe czy tak bedzie-a w czwartek ide na ciecie bo wlosy mam do pasa,a ze sa dlugie i geste wygladam masakrycznie i ciagle nosze pipke na glowie🤣🤣🤣
Wszystkiego najlepszego:)!!! U mnie ta magiczna granica w przyszłym miesiącu.
Ostatnio też ścięłam włosy, miałam takie poniżej łopatek, a teraz takie kończące się nad linią ramion. Mój mąż nawet nie zauważył, a starsza córa po miesiącu : Mamo, masz krótkie włosy. Udanego szopingu, mam nadzieję, że randka była udana:)

Wszystkiego najlepszego:)!!! U mnie ta magiczna granica w przyszłym miesiącu.
Ostatnio też ścięłam włosy, miałam takie poniżej łopatek, a teraz takie kończące się nad linią ramion. Mój mąż nawet nie zauważył, a starsza córa po miesiącu : Mamo, masz krótkie włosy. Udanego szopingu, mam nadzieję, że randka była udana:)
Dziekuje😁😁
Tak randka sie udala👍
Ja mam beznadxiejne wlosy,nienawidze ich.Sa geste,kreca sie i nic nie mozna z nich zrobic.Marze o bobie lub long bobie,ale tylko moge pomarzyc.Kiedys scielam i jak ulozyl fryzjer bylo super,a pozniej to tragedia bo moja prostownica nie dala rady wiec jak kiedys poszlam na randke w wyprostowanych wlosach a pokropil deszcz i bylo wilgotno to wygladalam jak Monika z "Przyjaciol" jak byla na Barbados.Wiec ja cisgle zwiazane wlosy🥴

Halo halo jest tu kto ? Jprdl byłam dziś na wyliczeniu urlopu muszę wrócić w samo lato 12 lipca 🤦@Kasiekt @Fredka zdrowe ? No trudno nie narzekam bo zaraz mnie @nieagatka sprowadzi na ziemię 😂
Hej
Ja zdrowa ale kuwa Kajtek od tego dwutygodniowego kataru, tygodniowego kaszlu dostał na dokładkę zapalenia spojówek bo mu zaczęły oczka lekko ropieć 🤦‍♀️. Był wczoraj i dziś w żłobku a jutro lekarz i ma wolne co najmniej końca tygodnia🤦‍♀️. Jprdl

Ja po trudach wkoncu zdrowa,ale sil nie mam na nic.Wczoraj bylam z mezem na randce urodzinowej-18.03 skonczylam 40lat😱😱😱-,Misia w zlobku a my po prezent-dostalam okulary przeciwsloneczne-no i do restaurscji wloskiej na jedzonko.
Ja wrscsm do pracy 3 kwietnia i boje sie bo Miska ze wstawaniem ma problem.Wczoraj wstzla o 5.30 z dzis o 6.30 musislam budzic wiec bez humoru,a w zlobku zasnela ju, o 11.12😱😱
Jutro planuje szoping dla siebie-,ciekawe czy tak bedzie-a w czwartek ide na ciecie bo wlosy mam do pasa,a ze sa dlugie i geste wygladam masakrycznie i ciagle nosze pipke na glowie🤣🤣🤣
Kasiekt, wszystkiego najlepszego i żeby cię Miska nie wkurzała zbyt mocno😜😘😘.
To takie włosy wychodowalas😱. Ja dziś byłam u fryca i miałam włosy tak do łopatek. Też się zapuściłam na maksa. Obcięłam standardowo do ramion, taki long bob

Kasiekt, wszystkiego najlepszego i żeby cię Miska nie wkurzała zbyt mocno😜😘😘.
To takie włosy wychodowalas😱. Ja dziś byłam u fryca i miałam włosy tak do łopatek. Też się zapuściłam na maksa. Obcięłam standardowo do ramion, taki long bob
Dziekuje😘
Zazdro Twoich wlosow.Ja dotego siwa,ale farbe zrobiecw przyszlym tyg.bo mi rosnal jak trawa wiec chce pojsc do pracy w swiezych😁

Hej
Ja zdrowa ale kuwa Kajtek od tego dwutygodniowego kataru, tygodniowego kaszlu dostał na dokładkę zapalenia spojówek bo mu zaczęły oczka lekko ropieć 🤦‍♀️. Był wczoraj i dziś w żłobku a jutro lekarz i ma wolne co najmniej końca tygodnia🤦‍♀️. Jprdl
Kuzwa jak nie urok to 💩
U nas cos z Miska,ciagle marudzi i tylko by spala.Nie wiem czy cos ja boli czy po prostu niewyspana bo wczesniej wstawala 7.30-8 z minutsmi a teraz wczesniej wczoraj 5.30 a dzis 6.30

ooo to wszystkiego najlepszego ❤️ spełnienia najskrytszych marzeń. To się Tomasz postarał 😁. Jak ja dawno nie byłam na zakupach dla siebie no pomijając spożywczy 😂zazdroszczę takich włosów ja to mam mysi ogon po obcięciu troszkę mi się poprawiły ale szału nie ma

reklama
Dziewczyny help .. co na zgagę 🫢

Dzisiaj rozmawiam z przyjaciółką i mowię jej, że cały czas mnie gardło piecze. Ile można mieć jakąś infekcje🤪. A ta odrazu, że to zgaga.
Żadnych problemów żołądkowych nie mam, tylko i aż to gardełko. Nie ukrywam, że trochę mnie wkurza 🤪

Do góry