reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A widzisz, żyłam teoria, że czwórki i piątki najgorsze, bo duże.
mi zawsze pediatrzy mowii, ze trojki. Choc u nas chyba najgorsze byly czworki, z wizyta ba pogotowiu. Trojki tez daly popalic. Piatki teraz troche latwiej, ale tez lekko nie jest. Niech sie to juz skonczy. 2,5 roku, a tu jeszcze 2 zebow brakuje 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Potwierdzam !
Trójki najgorsze .. dzisiaj właśnie córcia darła się 3 h, zasnęła na 2-2,5 h i znowu 2 h darcia 🤯🤯 nic nie pomagało, kompletnie nic. Nawet zaczeka gryźć pościel (jak szczeniaczek). Jedno dobre, że to ostatnia trójka🤦🏼‍♀️. Piątek jeszcze nie ma ..

U nas lipa.Znowu przelozone szczepienie bo Misia rano miala goraczke,moze nie duza ale wygladala oktopnie.Noc tragiczna bo ciagle sie budzila i pojekiwala-ida jej trojki.Jedna juz sie przebila,a na dole widac zalazki woec jest masakra.Poza tym katar i kaszel.Jutro mam nadzieje na wizyte u lrkarza bo boje sie zapalenia oskrzeli.Mikolaja w zlobku nie bedzie bo chce xostawic tydzien Misie w domu z reszta zpbaczymy co lekarz tez powie,jak bedzie osluchowo.Apetytu nie ma,prawie nic nie je,dobrze ze pije chociaz pije wiecej jak ma goraczke😪
No ale jutro Mikolaj przyjdzie wieczorem bo maz zabronil jej wczesniej dawac prezent bo on tez chce byc przy tym i widziec jej radosc-ciekawe czy sie ucieszy🤔

Żeby nie było chwalę się😍😍😍 serduszka jeszcze nie słyszałam ale lekarz mówi że jest wszystko dobrze 😍😍😍❤️

Załączniki

• IMG_20221205_191123.jpg
    IMG_20221205_191123.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 59
reklama
Do góry