A widzisz, żyłam teoria, że czwórki i piątki najgorsze, bo duże.czworki i trojki sa najgorsze. Jedne, bo pierwsze takie duze, drugie, bo ostre. Piatki zazwyczaj jednak wychodza lagodniej.
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
mi zawsze pediatrzy mowii, ze trojki. Choc u nas chyba najgorsze byly czworki, z wizyta ba pogotowiu. Trojki tez daly popalic. Piatki teraz troche latwiej, ale tez lekko nie jest. Niech sie to juz skonczy. 2,5 roku, a tu jeszcze 2 zebow brakujeA widzisz, żyłam teoria, że czwórki i piątki najgorsze, bo duże.
Ruda08
Potwierdzam !
Trójki najgorsze .. dzisiaj właśnie córcia darła się 3 h, zasnęła na 2-2,5 h i znowu 2 h darcia nic nie pomagało, kompletnie nic. Nawet zaczeka gryźć pościel (jak szczeniaczek). Jedno dobre, że to ostatnia trójka. Piątek jeszcze nie ma ..
Trójki najgorsze .. dzisiaj właśnie córcia darła się 3 h, zasnęła na 2-2,5 h i znowu 2 h darcia nic nie pomagało, kompletnie nic. Nawet zaczeka gryźć pościel (jak szczeniaczek). Jedno dobre, że to ostatnia trójka. Piątek jeszcze nie ma ..
Ruda08
Mnie jakoś nie dotyka co mam kupić to zawsze kupuje. Nigdy nie czekam na jakieś pseudo promocje typu blackfridayDziewczyny jak tam zakupowe szaleństwa świąteczne??
Prezenty dla męża i córki zrobione ponad mówiąc temu. Także nie ma z czym szaleć
U nas lipa.Znowu przelozone szczepienie bo Misia rano miala goraczke,moze nie duza ale wygladala oktopnie.Noc tragiczna bo ciagle sie budzila i pojekiwala-ida jej trojki.Jedna juz sie przebila,a na dole widac zalazki woec jest masakra.Poza tym katar i kaszel.Jutro mam nadzieje na wizyte u lrkarza bo boje sie zapalenia oskrzeli.Mikolaja w zlobku nie bedzie bo chce xostawic tydzien Misie w domu z reszta zpbaczymy co lekarz tez powie,jak bedzie osluchowo.Apetytu nie ma,prawie nic nie je,dobrze ze pije chociaz pije wiecej jak ma goraczke
No ale jutro Mikolaj przyjdzie wieczorem bo maz zabronil jej wczesniej dawac prezent bo on tez chce byc przy tym i widziec jej radosc-ciekawe czy sie ucieszy
No ale jutro Mikolaj przyjdzie wieczorem bo maz zabronil jej wczesniej dawac prezent bo on tez chce byc przy tym i widziec jej radosc-ciekawe czy sie ucieszy
U nas trochę więcej do ogarnięcia.Mnie jakoś nie dotyka co mam kupić to zawsze kupuje. Nigdy nie czekam na jakieś pseudo promocje typu blackfriday
Prezenty dla męża i córki zrobione ponad mówiąc temu. Także nie ma z czym szaleć
Rodzina spora.
JestemMama!
reklama
Najpiękniejsze cudo świataŻeby nie było chwalę się serduszka jeszcze nie słyszałam ale lekarz mówi że jest wszystko dobrze
Gratulacje!!!!