Hehehe a niech strace wpadaj z corcia a po drodze bierz @fredka84 z Kajtkiem i wbijajcie do mnieto bym musiała być chyba z dwa tygodnie żeby każdemu dupę obrobić
reklama
JA
Ja pije jedną szklankę Dziś nie rozcienczona z wodą i odpukać nie mam żadnych problemów z moczem. A wcześniej często miałam infekcję.
Na mocz pij z apteki sok z żurawiny 100%.Już zaczęłam się stresować ... Dokładnie takie mi wyszły wyniki
Ja pije jedną szklankę Dziś nie rozcienczona z wodą i odpukać nie mam żadnych problemów z moczem. A wcześniej często miałam infekcję.
Orchidea33
Fanka BB :)
Dziewczyny mam pytanie. Pamietam, ze chyba byl ten temat poruszany ale nie pamietam dokladnie co mowilyscie. Ktore szczepionki wybieralyscie dla dzieci? Te z nfz, 5w1 czy 6w1??
Mamy za tydzien szczepienie i juz sama nie wiem co wybrać
Nelka85
Ja wzięłam 6w1Dziewczyny mam pytanie. Pamietam, ze chyba byl ten temat poruszany ale nie pamietam dokladnie co mowilyscie. Ktore szczepionki wybieralyscie dla dzieci? Te z nfz, 5w1 czy 6w1??
motylek24
Na NFZ odpuść, następne wedle uznania. Ja wybierałam najmniej wkłuć.Dziewczyny mam pytanie. Pamietam, ze chyba byl ten temat poruszany ale nie pamietam dokladnie co mowilyscie. Ktore szczepionki wybieralyscie dla dzieci? Te z nfz, 5w1 czy 6w1??
Swoją drogą państwo tak troszczy się o dzieci, a daje przestarzałe szczepionki.
nieagatka
skojarzone. Szczepionki refundowane to stare szczepionki, wycofane lata temu na zachodzie.Dziewczyny mam pytanie. Pamietam, ze chyba byl ten temat poruszany ale nie pamietam dokladnie co mowilyscie. Ktore szczepionki wybieralyscie dla dzieci? Te z nfz, 5w1 czy 6w1??
Orchidea33
Dokladnie. O nfz nie myslalam w ogole. Dzis kolezanka mnie zdziwila, bo pytalam jej z ciekawości czy dawala 5 czy 6w1 a ona ze na nfz stad uwzglednilam w pytaniu do WasNa NFZ odpuść, następne wedle uznania. Ja wybierałam najmniej wkłuć.
Swoją drogą państwo tak troszczy się o dzieci, a daje przestarzałe szczepionki.
A te rota i meningokoki bralyscie?
Nelka85
Rota refundowane już. Wczoraj miałyśmy właśnie drugą dawkę. Meningokoki mamy 19go grudnia (bexsero).Dokladnie. O nfz nie myslalam w ogole. Dzis kolezanka mnie zdziwila, bo pytalam jej z ciekawości czy dawala 5 czy 6w1 a ona ze na nfz stad uwzglednilam w pytaniu do Was
My bierzemy co się da.
Ja 6w 1Dziewczyny mam pytanie. Pamietam, ze chyba byl ten temat poruszany ale nie pamietam dokladnie co mowilyscie. Ktore szczepionki wybieralyscie dla dzieci? Te z nfz, 5w1 czy 6w1??
reklama
Ja rota tak meningokoki nieDokladnie. O nfz nie myslalam w ogole. Dzis kolezanka mnie zdziwila, bo pytalam jej z ciekawości czy dawala 5 czy 6w1 a ona ze na nfz stad uwzglednilam w pytaniu do Was