reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Muszę powiedzieć, że jakoś nie mam stresów o poród. Wychodze z zalozenia, że trzeba będzie zaufać poloznej i lekarzowi w szpitalu i tyle. Pamiętam jak @eij rozkminiala jak przyjdzie jej rodzic, to nie wyobrażałam sobie, żeby bliźnięta rodzic SN. A teraz jak to dotyczy mnie to mam w sobie jakaś obojętność, to chyba hormony robią żeby nie oszaleć w ciąży 😂
Powiem Ci ze mi bylo wszystko jedno czy sn czy cc.najbardziej sie balam jakby co wkucia w kregoslup dlatego nie wzielam no i w sumie nie potrzebowalam znieczulenia.Dlatego zostalo mi to wynagrodzone szybkim i w sumie prawie bezbolesnym porodem.

Dziewczyny, co dawac na lekko zielonego gila. Temperatury nie ma, je normalnie
Edit już znalazłam post @Eliza85 z kroplami eukaliptusowymi i amolem i nasivin 🙂
Ale nasivin baby i tylko przez 5 dni.Jak Ci Kajtus da to rob inhalacje.No i oklepuj go po pleckach tylko tak wiesz z wyczuciem😉
U nas bylo juz leppiwj a teraz ma taki odksztusny kaszel a na dodatwk szatan syropu nie chce pic😈

Ale nasivin baby i tylko przez 5 dni.Jak Ci Kajtus da to rob inhalacje.No i oklepuj go po pleckach tylko tak wiesz z wyczuciem😉
U nas bylo juz leppiwj a teraz ma taki odksztusny kaszel a na dodatwk szatan syropu nie chce pic😈
Mały ma ze dwa dni taką wodę z noska, sama mu wypływa. A dziś mu wypłynęła taka lekko biało zielona gęstsza woda. Oddycha normalnie. Chyba się od siostry synka zaraził bo akurat byliśmy jak jej mały miał mocny katar

Mały ma ze dwa dni taką wodę z noska, sama mu wypływa. A dziś mu wypłynęła taka lekko biało zielona gęstsza woda. Oddycha normalnie. Chyba się od siostry synka zaraził bo akurat byliśmy jak jej mały miał mocny katar
Odciagasz katarkiem?Wkraplaj wode morska mozesz kupic mocniejsza-u nas tylko taka😉-hipertoniczna.

reklama
Też mam to zapisane jak kiedyś wstawialas posta
Ja wlasnie zapomnialam co to za olejek.Ja smaruje Miski klate jakas mascia z eukaliptusem i jest ok.Teraz tylko obrzydliwy kaszel bo tej flegmy nie moze odksztusic biedna.Ale do zloba poszla.Jak ona widzi drzw swojej klasy to ma taki usmiech ze szok.jak pukamy to ona od razu chce tam wchodzic i nawet noe spojrzy na matke tylko do tych cioc lapki wyciaga.Ot wychowalam🥴

Do góry