Może oczyszczanie a może za dużo bitej śmietanyWlasnie to samo mialam napisac ze brak zaparc to oczyszczanie sie organizmu
Mi jeszcze mowili: jak odejdzie czop sluzu to tez szpital.
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
ee nie, mi czop 2 tyg przed porodem odszedlWlasnie to samo mialam napisac ze brak zaparc to oczyszczanie sie organizmu
Mi jeszcze mowili: jak odejdzie czop sluzu to tez szpital.
nieagatka
a tak, ale to jakby juz mega oczywiste dla mnieI jeszcze odejście wód
Mi kawałek tydzień temu, nie chciałabym z takiego powodu siedzieć w szpitaluee nie, mi czop 2 tyg przed porodem odszedl
nieagatka
ani jaMi kawałek tydzień temu, nie chciałabym z takiego powodu siedzieć w szpitalu
Wogole przyjelam to ze spokojem, mialam juz rozwarcie na 2palce, a jeszcze 2tyg to trwalo i skonczylo sie wywolaniem, a potem cc
Orchidea33
a to bede dzwonic do lekarza jak cos 2 tyg to troche dlugo na siedzenie w szpitaluee nie, mi czop 2 tyg przed porodem odszedl
eij
A Ty szykujesz się do naturalnego porodu ?Ohoho bierz koszulkę lidera ja mam jeszcze czas, choć jestem właśnie po ktg. Piszą mi się skurcze powyżej 100 (5 w ciągu 30min) ale zupełnie ich nie czuję. Nie wiem czy z mojej szyjki jeszcze cos zostało czuje tylko klucie w pochwie i to tyle. Dobrostan dzieci zachowany, w czasie ktg najpierw chłopak a potem dziewczynka mieli czkawkę
Położna podobnie jak lekarz mówi, że kiedyś urodzę równie dobrze niedługo a może i za 2 tyg
Mąż wlasnie pije swoje ostatnie piwo
Ee tak sobie. Ale nie mam wskazań do cc według mojego lekarza. Licze, że w szpitalu będą patrzyli bardziej laskawym okiem na stara pierworodke w bliźniaczej ciąży z in vitroA Ty szykujesz się do naturalnego porodu ?
nieagatka
blizniaki i sn? Bosh ale mnie tacy lekarze wk*rwiajaEe tak sobie. Ale nie mam wskazań do cc według mojego lekarza. Licze, że w szpitalu będą patrzyli bardziej laskawym okiem na stara pierworodke w bliźniaczej ciąży z in vitro
reklama
Orchidea33
on nie rodzi to dla niego super pomyslblizniaki i sn? Bosh ale mnie tacy lekarze wk*rwiaja