mój lekarz z kliniki powiedział że jak tam pojadę i nic nie wskóram to on mi zleci te badania ponownieJa dostałam kolejny antybiotyk który brałam 3 tygodnie, we wrześniu ponowne badania krwi a w październiku kolejna wizyta kontrolna
reklama
DagLer
Fanka BB :)
Nie minie, dopiero się zacznie, ja tak mam Chociaż przy bliźniakach to nie wiem czy bym miała siłęJa w ciąży odkryłam moja druga naturę okazuje się, że siedzi we mnie jakaś dzika lwica, aż żałuję jak pomyśle, że po porodzie to pewnie minie
Hehe brzmi obiecującoNie minie, dopiero się zacznie, ja tak mam Chociaż przy bliźniakach to nie wiem czy bym miała siłę
eij
Są siły, sąNie minie, dopiero się zacznie, ja tak mam Chociaż przy bliźniakach to nie wiem czy bym miała siłę
Hmmm to co pod reka.Ja akurat kanapki smaruje maslem od krowy ale np.smaze placuszki na oleju rzepakowym.Malej nic nie jestMamy rozszerzające dietę
Jakiego tłuszczu (olej,masło) używacie do posiłków? Czy kupujecie specjalnie dla dzieci czy używacie tego co macie w domu? Podajcie konkretne przykłady pliss
Ja myslac o rozszerzaniu diety kupilam maly garnuszek zeby gotowac na parze.Aha nagotowalam sie -raz.Moha wybrzydza i nie chciala jesc.Teraz woli np.farsz z golabkow lub kluchy czy pierogi.Oj bedzie pulchna hak mamusiaO, fajnie że ci się chce gotować . Mój zjada po dwie, trzy łyżeczki i nie opłaca mi się stać przy garach
Ja specjalnie jej nic nie gotuje je yo co my lub cos ze sloiczkow ale tylko tych malych z duzych nic jej nie smakuje
U mnie libido do tej pory na -10Zazdro, ja miałam libido - 1000
eij
To nie jest tak źleU mnie libido do tej pory na -10
Tylko ze tam jest minusTo nie jest tak źle
reklama
nieagatka
zyje, zyje. Podroz poszla calkiem niezle. Zmeczone jestesmy jeszcze dzis, ale obylo sie bez zadnych grubszych akcji. Jakby jeszcze Polacy nie ustawiali sie w kolejce do samolotu 6h wczesniej to juz wogole@nieagatka żyjesz? Jak podróż?
Dzieki, ze pytasz