Mam jakas dzika ochotę na mleko od 2 tyg, a przed ciąża nie znosilam. Wlewalam tyle co do kawy, żeby nie była czarna. I mój mąż tak patrzy jak piję szklankę mleka za szklanką i twierdzi, że jego dzieci się domagają on wielbiciel mleka od dziecka, do 6 roku życia pił mleko z butelki ze smoczkiem! Przestał dopiero jak go inne dzieci obsmialy na kempingu zgryz ma fatalny... Jego siostra też, ale też była wielbicielka ciumkania. Ale trzeba oddać tesciom, że w ramach wynagrodzenia dali kasę obu dzieciom na leczenie ortodontyczne
reklama
U nas noc w skrócie. Pobudka co godzinę żeby królewiczowi smoczka włożyć, potem postanowił sobie, że oprócz walenia nogami w materacyk, to będzie go jeszcze drapał palcami jak Freddie Kruger, potem postanowił leżeć sobie na brzuchu i jeść szczebelki. No to tyle. Padam na pysk a dziś na dodatek szczepienie
No tak, naopowiadalas mu, że będzie miał szczepienie to nie mógł z nerwów spaćU nas noc w skrócie. Pobudka co godzinę żeby królewiczowi smoczka włożyć, potem postanowił sobie, że oprócz walenia nogami w materacyk, to będzie go jeszcze drapał palcami jak Freddie Kruger, potem postanowił leżeć sobie na brzuchu i jeść szczebelki. No to tyle. Padam na pysk a dziś na dodatek szczepienie
DagLer
Fanka BB :)
dlatego zazwyczaj zaleca sie jednak podawanie smoczka jak jest tendencja do kciuka.
No chyba ze ktos woli uciac
Załączniki
Nelka85
Na szczescie wszystkie mam długieTo teraz masz palec grzebalec
nieagatka
teraz wyobraz to sobie codziennie przez poltora rokuU nas noc w skrócie. Pobudka co godzinę żeby królewiczowi smoczka włożyć, potem postanowił sobie, że oprócz walenia nogami w materacyk, to będzie go jeszcze drapał palcami jak Freddie Kruger, potem postanowił leżeć sobie na brzuchu i jeść szczebelki. No to tyle. Padam na pysk a dziś na dodatek szczepienie
Noooooooołłłłłteraz wyobraz to sobie codziennie przez poltora roku
eij
I ze stresu gryzł szczebelkiNo tak, naopowiadalas mu, że będzie miał szczepienie to nie mógł z nerwów spać
reklama
eij
Boże, nie straszteraz wyobraz to sobie codziennie przez poltora roku