nieagatka
Fanka BB :)
nie no nie strasze. Juz za mna, przetrwalam, ale nie polecam.Boże, nie strasz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie no nie strasze. Juz za mna, przetrwalam, ale nie polecam.Boże, nie strasz
ale do łóżka go nie weźmiesz?U nas noc w skrócie. Pobudka co godzinę żeby królewiczowi smoczka włożyć, potem postanowił sobie, że oprócz walenia nogami w materacyk, to będzie go jeszcze drapał palcami jak Freddie Kruger, potem postanowił leżeć sobie na brzuchu i jeść szczebelki. No to tyle. Padam na pysk a dziś na dodatek szczepienie
I tak i nie jak Kryspin z kabaretuJak się czujesz? Poka brzuszek
Czy ty wiesz że zaraz rodzisz
mózg pociażowy utrzymuje się długo ja już 2 lata po a ciagle mam sieke w głowieI tak i nie jak Kryspin z kabaretu
Toooo jest trudne zagadnienie
Najciekawszym objawem jest dla mnie ciążowy mózg który kurczy się w 3 trestrze i daje tego objawy mąż nie może uwierzyć. W knajpie nie rozumiem menu Poza tym wspaniale….
Technikalia gotowe, ja też. Najbardziej obawiam się wahań hormonów, ale mieliśmy wykład z psychologiem i moze damy jakos radę. Życie zweryfikuje.
Moja niunia minki strzela nieziemskie na usg, dalej kopie jak szalona ale za to jest nieduża.
My teraz u tescia wiec mala w lozeczku turystycznym-wyobraz sobie jak drapie scianke taka z siateczkiU nas noc w skrócie. Pobudka co godzinę żeby królewiczowi smoczka włożyć, potem postanowił sobie, że oprócz walenia nogami w materacyk, to będzie go jeszcze drapał palcami jak Freddie Kruger, potem postanowił leżeć sobie na brzuchu i jeść szczebelki. No to tyle. Padam na pysk a dziś na dodatek szczepienie
Brałam, ale to samo było z takim dodatkiem ze my z mężem byliśmy skopaniale do łóżka go nie weźmiesz?
Oj ortodonta teraz kosztuje, myślę spokojnie jedna procedurę. Przyznam ciągnęłam z butli kaszę, pamiętam to dobrze więc byłam już dość duża Dla mnie teraz to strasznie dziwne, moje dzieci bez smoczków, jakoś nie wisiały nadmiernie na piersi, kciuka też nie ssały.Mam jakas dzika ochotę na mleko od 2 tyg, a przed ciąża nie znosilam. Wlewalam tyle co do kawy, żeby nie była czarna. I mój mąż tak patrzy jak piję szklankę mleka za szklanką i twierdzi, że jego dzieci się domagają on wielbiciel mleka od dziecka, do 6 roku życia pił mleko z butelki ze smoczkiem! Przestał dopiero jak go inne dzieci obsmialy na kempingu zgryz ma fatalny... Jego siostra też, ale też była wielbicielka ciumkania. Ale trzeba oddać tesciom, że w ramach wynagrodzenia dali kasę obu dzieciom na leczenie ortodontyczne
Mleko ma więcej kalorii niż warzywa. Podaj kilka łyżeczek warzyw po mleku, nie zastępuj posiłków mlecznych innymi. Ogólnie się nie przejmuj, moje dzieci są teraz na 10 centylu wcale się nie martwię. Lepiej tak niż odwrotnie.Laski, mój królewicz miał dziś szczepienie i ogólny przegląd. No i waży tylko 6,5kg. Ma 5,5 miesiąca. Lekarz mówi żeby się nie martwic bo choć mały jest w dolnej granicy, wygląda dobrze. No i mówi że my z mężem jesteśmy chudzi. No i nie wiem czy mu ufać. Mam jechać za miesiąc do kontroli. Mówiłam że raczej chętnie je, tylko teraz w upały nie chciał. I że ładnie wcina kleik i te początkowe warzywka
Mam się martwić czy co? Paszę mu jakąś dawać
No i kolejna osoba, pielęgniarka, mówi, boshe jaki on ruchliwy . Tym też mam się martwić ? Jprdl