reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mój ulubiony temat, czyli 💩
Od kiedy wprowadziłam mm, Lea robi kupe co 3, 4 dni, a jak już zrobi to wszystko dookoła jest mycia, a ona po pachy uwalona. Czy nie za rzadko robi kupe?
mi lekarka mówiła że do tygodnia jest ok po 7 dniach trzeba reagować. Werka jak była na bebilonie to nie robiła nawet 5 dni a jak zrobiła to taka płynna że makarena teraz jesteśmy na hippie i robi nawet dwa razy dziennie ale ze tak powiem o lepszej konsystencji 🤣

Nie, nie daje niczego. A Kajtek jak często robi 💩?
A daj może Espumisan? I zobacz czy coś się zmieni. Albo do pediatry możesz iść jak sama nie chcesz nic podawać. U nas kupa codziennie jest. Było kilka razy że, dwa lub trzy dni nie robił ale od dłuższego czasu robi codziennie. Dziś zrobił pomarańczową po marchewce😜
Ale pierdziochy też go czasem męczą

reklama
Do góry