eij
Fanka BB :)
sory, nuk. Lovi mam butelkiJa mam świecący z lovi, spełnia swoją rolę o ile nie jest przygnieciony brodą, tyłkiem, ręką czy inną częścią ciała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sory, nuk. Lovi mam butelkiJa mam świecący z lovi, spełnia swoją rolę o ile nie jest przygnieciony brodą, tyłkiem, ręką czy inną częścią ciała
A jak tam dzieciaczki się mają? Nie dają zbytnio w kość?Ja mam świecący z lovi, spełnia swoją rolę o ile nie jest przygnieciony brodą, tyłkiem, ręką czy inną częścią ciała
A powiem Ci że nawet ogarniam w nocy ładnie śpią. Mały śpi ok 8 h, a młoda jak mamusia i 12 potrafi więc jest jedna pobudka o 5 do małego, ok 7 do małej, biorę je do łóżka i jeszcze drzemka do ok 10, czasami 11 albo 12 w dzień śpią coraz mniej ale co się dziwić jak tyle w nocy garują 5 sierpnia kończą 4 miesiąceA jak tam dzieciaczki się mają? Nie dają zbytnio w kość?
Ja teraz kupię ze 4 smoczki, bo wiecznie ich szukamy .
No moja mamę to widziałaś mam te świecące i u mnie się sprawdzają. W nocy często szukam smoczka reka w lozeczku Moja mama w tej białej sukience. Jeszcze nie dostala zdjęć od fotografa tylko te co miałam w wersji roboczej. Zobacz na mojego ojca jaki gruby. A zakochany w dziewczynkach. Ja nie znam i nigdy nie odczułam od niego takiej miłości i czułości jak to wojskowy. A za wnuczkami oszala. Śmiesznie się na to patrzy.Baśka na każdym zdjęciu inaczej wygląda. Ładnie jej w tej chustce . Kurde, dziewczynki to można tak ładnie ubierać że szok . Zazdro
Kajtek też sobie pcha smoczka na wszystkie strony. Też mam z aventa i zaraz muszę kupić właśnie te większe od 6 miesiąca. A masz te świecące w ciemności? Ciekawe czy się sprawdzają. Bo Kajtek często mi się budzi w nocy od kilku tygodni i wiecznie szukam smoczka po łóżeczku.
A kogo to babcia? Twoja czy Łukasza? Fajne takie rodzinne wczasy
Ja pierdziulę, ty to nie powinnaś się normalnie na forum udzielać bo każdego zazdrość bierze . Ale masz dobrze . Niech ci tak ładnie śpią jak najdłużej . U nas po czwartym miesiącu coś się popsuło że spaniem i tak zostało do teraz . Ooo, właśnie mały wali nogami w materacyk. Tak sobie walnie ze trzy razy i dalej śpi. Albo stęka że smoka chce. I tak kilka razy w nocy . Może on ma zespół niespokojnych nógA powiem Ci że nawet ogarniam w nocy ładnie śpią. Mały śpi ok 8 h, a młoda jak mamusia i 12 potrafi więc jest jedna pobudka o 5 do małego, ok 7 do małej, biorę je do łóżka i jeszcze drzemka do ok 10, czasami 11 albo 12 w dzień śpią coraz mniej ale co się dziwić jak tyle w nocy garują 5 sierpnia kończą 4 miesiące
Oj tak, wypadający smoczek w nocy to jakaś tragedia młoda luz, wywalone ma a mały cycać musiJa pierdziulę, ty to nie powinnaś się normalnie na forum udzielać bo każdego zazdrość bierze . Ale masz dobrze . Niech ci tak ładnie śpią jak najdłużej . U nas po czwartym miesiącu coś się popsuło że spaniem i tak zostało do teraz . Ooo, właśnie mały wali nogami w materacyk. Tak sobie walnie ze trzy razy i dalej śpi. Albo stęka że smoka chce. I tak kilka razy w nocy . Może on ma zespół niespokojnych nóg
sprawdzaja sie zwlaszcza jak juz zaczyna nimi rzucac gdzie popadnie. Ja mam dwa i jakby w nocy nie swiecily to bylaby masakra.Baśka na każdym zdjęciu inaczej wygląda. Ładnie jej w tej chustce . Kurde, dziewczynki to można tak ładnie ubierać że szok . Zazdro
Kajtek też sobie pcha smoczka na wszystkie strony. Też mam z aventa i zaraz muszę kupić właśnie te większe od 6 miesiąca. A masz te świecące w ciemności? Ciekawe czy się sprawdzają. Bo Kajtek często mi się budzi w nocy od kilku tygodni i wiecznie szukam smoczka po łóżeczku.
A kogo to babcia? Twoja czy Łukasza? Fajne takie rodzinne wczasy
tez mam nukisory, nuk. Lovi mam butelki
Ja też kupiłam nuki, przekonały mnie urocze zwierzątka a męża, ze są niby uspokajające dobry chwyt marketingowytez mam nuki
ja mam nuki i dr browns i obie marki sie dobrze sprawdzaja. Az za dobrze, jak pomysle co bedzie przy odsmoczkowaniuJa też kupiłam nuki, przekonały mnie urocze zwierzątka a męża, ze są niby uspokajające dobry chwyt marketingowy