reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mój ulubiony temat, czyli 💩
Od kiedy wprowadziłam mm, Lea robi kupe co 3, 4 dni, a jak już zrobi to wszystko dookoła jest mycia, a ona po pachy uwalona. Czy nie za rzadko robi kupe?
mi lekarka mówiła że do tygodnia jest ok po 7 dniach trzeba reagować. Werka jak była na bebilonie to nie robiła nawet 5 dni a jak zrobiła to taka płynna że makarena teraz jesteśmy na hippie i robi nawet dwa razy dziennie ale ze tak powiem o lepszej konsystencji 🤣

Nie, nie daje niczego. A Kajtek jak często robi 💩?
A daj może Espumisan? I zobacz czy coś się zmieni. Albo do pediatry możesz iść jak sama nie chcesz nic podawać. U nas kupa codziennie jest. Było kilka razy że, dwa lub trzy dni nie robił ale od dłuższego czasu robi codziennie. Dziś zrobił pomarańczową po marchewce😜
Ale pierdziochy też go czasem męczą

reklama
Do góry