reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Doświadczone mamy jak ubiera się dziecko zima do fotelika samochodowego? Wyczytałam, że kombinezon odpada, więc co w zamian?
Nadal jestem na etapie prania i prasowania góry ciuchow. Dostałam kilka kombinezonów, rożki, spiworki, niektóre z nich mają otwór jakby do przeciągnięcia pasów.

reklama
Doświadczone mamy jak ubiera się dziecko zima do fotelika samochodowego? Wyczytałam, że kombinezon odpada, więc co w zamian?
Nadal jestem na etapie prania i prasowania góry ciuchow. Dostałam kilka kombinezonów, rożki, spiworki, niektóre z nich mają otwór jakby do przeciągnięcia pasów.
Ja kupiłam otulacze do fotelika (właśnie są otwory na pasy) i w aucie będę ją odkrywać a w drodze do auta opatulać

otulacze czy spoworki ponoc najlepsza rzecz

Jeśli @mArusia33 ma podobny egzemplarz do mojego gagatka to te 2,3 minutki nic nie pomogą, jeśli dziecko nie lubi leżeć na brzuszku 🤦. Mój do tej pory nie lubi choć próbowałam już wszystkiego i to z pomocą fizjoterapeuty. Fakt, trochę dłużej sobie teraz leży ale i tak brzęczy po chwili. Może jak osiągnie wysoki podpór to polubi.
a niech brzeczy sobie. Poza tym, moze jego peoblemy z napieciem spowodowaly ze nie lubi, bo mu nie wychodzilo, meczyl sie i wogole.

Jeśli @mArusia33 ma podobny egzemplarz do mojego gagatka to te 2,3 minutki nic nie pomogą, jeśli dziecko nie lubi leżeć na brzuszku 🤦. Mój do tej pory nie lubi choć próbowałam już wszystkiego i to z pomocą fizjoterapeuty. Fakt, trochę dłużej sobie teraz leży ale i tak brzęczy po chwili. Może jak osiągnie wysoki podpór to polubi.
No tak ale Twoja konsekwencja sprawiła, że się przekręca i inne takie potrzebne rzeczy 😉

Ja miałam śpiworek dedykowany do fotelika, super się sprawdził. Pod spodem były ubrane jak w domu plus cienka czapeczka.

reklama
Do góry