reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja wczoraj byłam z Natalka u kontroli. Natalka cały czas mega postęp. Według lekarzy niczym nie odchodzi od zdrowych dzieciaczkow. To chyba wpływ diety. Jelita to nasz rozum. Wyjechałyśmy o 5 rany z oddziału wyszłam po 14 tej. Tylko dzieciaków do przyjęcia na różne oddziały. Zanim weszłam na oddzial przesiedziałyśmy 5 h w rejestracji. PoNiej była galeria. Smyk lala super wypRedaze. O kupiliśmy się. U mnie Sajgon. Natalka zabiera wszystkie zabawki Basi. Basia nie ch e oddać i tak się siłują a później rycza. Natalka znowu szczelila Basi w buzie. Robi się coraz trudniej. Łukasz ma dzisiaj urodziny. Tym razem kupiłam wczoraj torta w Sowie. W domu od 6 rano rozpierd.....llll - pakuje nas wszystkich nad morze. Jutro jedziemy!!!!!!!

reklama
Noooo bardzo ładnie ale wiesz co wcale mi nie było głupio. U nas takie chrzciny się robi. Ja pół życia się nachodziłam na chrzciny, komunię. Dużo tego było. Mam dwóch braci którzy mają dzieci i kuzynostwo też dzieciate. Nie chciała bym zliczać tego ile ja dałam. To teraz oddwaja hahahaha
no dokładnie ja też czekam ile dadzą czy tylko w gadce mądrzy hahahhaha

Jprdl byłam na kolejnej biopsji. Lekarz pomylił opisy, znaczy usunął zmianę na godzinie 10 a opis zrobił na 12. No i kur.... wbił się jeszcze raz na 10, usunął krwiaka i zrobiło się nerwowo. Prawie padłam z wrażenia. Bolało jak diabli. Zrobił kolejną biopsję całe szczęście tym razem nic nie czułam, dał podwójne znieczulenie.
Jedne co dobre to zmiana z godziny 10 to włókniak. Zatem wybaczam pomyłkę w opisie.
Wyniki lekarz podejrzał bo oczywiście jeszcze ich nie mam! Dopiero 29 lipca mam wizytę u ginekologa. Troszkę to denerwujące , bardzo długo trzeba czekać.
No nic , najważniejsze że jeszcze trochę pożyje 🤪

Jprdl byłam na kolejnej biopsji. Lekarz pomylił opisy, znaczy usunął zmianę na godzinie 10 a opis zrobił na 12. No i kur.... wbił się jeszcze raz na 10, usunął krwiaka i zrobiło się nerwowo. Prawie padłam z wrażenia. Bolało jak diabli. Zrobił kolejną biopsję całe szczęście tym razem nic nie czułam, dał podwójne znieczulenie.
Jedne co dobre to zmiana z godziny 10 to włókniak. Zatem wybaczam pomyłkę w opisie.
Wyniki lekarz podejrzał bo oczywiście jeszcze ich nie mam! Dopiero 29 lipca mam wizytę u ginekologa. Troszkę to denerwujące , bardzo długo trzeba czekać.
Włókniak, jeeeeaaaaa❤️❤️❤️. Strasznie się cieszę, bo wiem ze swojego doświadczenia, co przeżywałaś❤️.
Już po urlopie?

Włókniak, jeeeeaaaaa❤️❤️❤️. Strasznie się cieszę, bo wiem ze swojego doświadczenia, co przeżywałaś❤️.
Już po urlopie?
Dziękuję za troskę ❤️ jeszcze powtórka z rozrywki.
Urlop całkiem niezły, tylko na sztormowa pogoda nas wkurzała. Jak czas było odjeżdżać to zrobiło się gorąco. Nie mogliśmy dłużej zostać:( Ja na biopsję, mąż miał umówione ostatnie ekipy na budowie, za tydzień możemy rozpocząć przeprowadzkę 😍
Jak Kajtuś, chodzicie jeszcze na rehabilitację?

super wiesci! Mam nadzieje, ze juz bedzie spokojniej 😁
Cieszysz sie przeprowadzka?

no to super smae dobre wieści wyniki plus nowy DOOOOM ❤️

super wiesci! Mam nadzieje, ze juz bedzie spokojniej 😁
Cieszysz sie przeprowadzka?
Ja mam nadzieję że już zakończyłam dziurawienie cycków.
Dom kosztował mnie wiele wyrzeczeń, nie chodzi o sprawy finansowe ale bardziej o nieobecność męża w domu. Całe szczęście to już za nami i powoli zaczynam się cieszyć.

reklama
Dziewczyny od kiedy Wasze dzieciaczki podnosiły już tak ładnie główkę na brzuchu? U nas położenie na brzuchu to płacz🤦‍♀️
u mnie rodzony 25.09 a dopiero w grudniu ładnie trzymał główkę. Bardzo pomaga zwinięty ręcznik pod ramionami

Załączniki

• F0184E25-61AC-40C9-A46F-73DA445900B1.jpeg
    F0184E25-61AC-40C9-A46F-73DA445900B1.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 68
  • E6F7A278-C501-4E86-9406-6836AB99DCF9.png
    E6F7A278-C501-4E86-9406-6836AB99DCF9.png
    879,3 KB · Wyświetleń: 64
Do góry