reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Doświadczone mamy jak ubiera się dziecko zima do fotelika samochodowego? Wyczytałam, że kombinezon odpada, więc co w zamian?
Nadal jestem na etapie prania i prasowania góry ciuchow. Dostałam kilka kombinezonów, rożki, spiworki, niektóre z nich mają otwór jakby do przeciągnięcia pasów.

reklama
Doświadczone mamy jak ubiera się dziecko zima do fotelika samochodowego? Wyczytałam, że kombinezon odpada, więc co w zamian?
Nadal jestem na etapie prania i prasowania góry ciuchow. Dostałam kilka kombinezonów, rożki, spiworki, niektóre z nich mają otwór jakby do przeciągnięcia pasów.
Ja kupiłam otulacze do fotelika (właśnie są otwory na pasy) i w aucie będę ją odkrywać a w drodze do auta opatulać

otulacze czy spoworki ponoc najlepsza rzecz

Jeśli @mArusia33 ma podobny egzemplarz do mojego gagatka to te 2,3 minutki nic nie pomogą, jeśli dziecko nie lubi leżeć na brzuszku 🤦. Mój do tej pory nie lubi choć próbowałam już wszystkiego i to z pomocą fizjoterapeuty. Fakt, trochę dłużej sobie teraz leży ale i tak brzęczy po chwili. Może jak osiągnie wysoki podpór to polubi.
a niech brzeczy sobie. Poza tym, moze jego peoblemy z napieciem spowodowaly ze nie lubi, bo mu nie wychodzilo, meczyl sie i wogole.

Jeśli @mArusia33 ma podobny egzemplarz do mojego gagatka to te 2,3 minutki nic nie pomogą, jeśli dziecko nie lubi leżeć na brzuszku 🤦. Mój do tej pory nie lubi choć próbowałam już wszystkiego i to z pomocą fizjoterapeuty. Fakt, trochę dłużej sobie teraz leży ale i tak brzęczy po chwili. Może jak osiągnie wysoki podpór to polubi.
No tak ale Twoja konsekwencja sprawiła, że się przekręca i inne takie potrzebne rzeczy 😉

Ja miałam śpiworek dedykowany do fotelika, super się sprawdził. Pod spodem były ubrane jak w domu plus cienka czapeczka.

reklama
Do góry