reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny od kiedy Wasze dzieciaczki podnosiły już tak ładnie główkę na brzuchu? U nas położenie na brzuchu to płacz🤦‍♀️
Moja ma 5 miesięcy i nie powiem, że super podnosi 😉 Na początku też płakała bardzo, ale musisz być cierpliwa i konsekwentna w kładzeniu na brzuch, ja nie byłam bo właśnie płakała i mi było przykro 😉

reklama
Moja ma 5 miesięcy i nie powiem, że super podnosi 😉 Na początku też płakała bardzo, ale musisz być cierpliwa i konsekwentna w kładzeniu na brzuch, ja nie byłam bo właśnie płakała i mi było przykro 😉
moja ma dwa ale jak widzę te posty na fb z dzieciakami w jej wieku z tak wysoko główka podniesiona to magia 😉teraz dodatkowo męczymy ją z główka lubi na prawo ja brać No ale ja obkrecam co jakiś czas ale na wznak wręcz nienawidzi nie wiem czy nie będę musiała szukać fizjo

moja ma dwa ale jak widzę te posty na fb z dzieciakami w jej wieku z tak wysoko główka podniesiona to magia 😉teraz dodatkowo męczymy ją z główka lubi na prawo ja brać No ale ja obkrecam co jakiś czas ale na wznak wręcz nienawidzi nie wiem czy nie będę musiała szukać fizjo
Oj rozumiem, ja też się nakręcałam jak widziałam te dzieci, które wszystko robią ale teraz już wiem, że wszystko w swoim czasie no i samemu trzeba trochę pracy włożyć 😉

dokladnie, czesto choc na moment, ale klasc konsekwentnie. Nie musi byc na 10 minut, wystarczy 2-3 minutki pare razy dziennie.

dokladnie, czesto choc na moment, ale klasc konsekwentnie. Nie musi byc na 10 minut, wystarczy 2-3 minutki pare razy dziennie.
Jeśli @mArusia33 ma podobny egzemplarz do mojego gagatka to te 2,3 minutki nic nie pomogą, jeśli dziecko nie lubi leżeć na brzuszku 🤦. Mój do tej pory nie lubi choć próbowałam już wszystkiego i to z pomocą fizjoterapeuty. Fakt, trochę dłużej sobie teraz leży ale i tak brzęczy po chwili. Może jak osiągnie wysoki podpór to polubi.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry