reklama
Dziewczyny ile mała może się przyzwyczajać do tego mleka nowego pytam bo pierwszy raz podałam przedwczoraj wczoraj cały dzień nie zwracała a dziś znowu jej się cofłoczemu ona tak zwraca po jedzeniu ogólnie nie płacze ma humor ale te wymioty...
eij
Fanka BB :)
Ja mam bebetto, póki co sprawdza sięDziewczyny, jakie wózki macie ? Co polecacie ?
Powiem Ci tak Ja od poczatku uzywam mm Bebilon i w pewnym momencie zmienil sklad-brak oleju palmowego.Niby lepiej a moja srala(sory za doslownosc)niz widziala.Normalnue co bak to kupa.Tak bylo jakies 2 tyg.juz mialam zmieniac bo myslalam ze ma uczulenie bla bla bla a ona sie unormowala.tez tak bylo na zmiane z 1 na 2 tez powtorka z rozrywki a dokladniej z kupy nie mielismy juz takiego problemu z przejsciem z 2 na 3 ale moze dlatego ze przez tydzien mieszalam 2 z 3 a przy zmianue z 1 na 2 nie mieszalam.Takze zaczekaj chwilkeDziewczyny ile mała może się przyzwyczajać do tego mleka nowego pytam bo pierwszy raz podałam przedwczoraj wczoraj cały dzień nie zwracała a dziś znowu jej się cofłoczemu ona tak zwraca po jedzeniu ogólnie nie płacze ma humor ale te wymioty...
Ja mialam bebetto luca-masakra ze spacerowka.Gondola ok ale spacerowka to pirazka.Mialam 2 in 1.Szczerze zachecam teraz do kupna uzywanego.Ja hlupia kupilam nowy ale spacerowke -po bebetto-juz uzywana.spacerowka bebetto sama wazyla 15kg plus 10 dziecko-poszedl mi kregoslup dodlownie.sprzedalam dziadostwo i kupilam uzywany valcobaby snap4.Teraz gdyby zdazyl sie cud to kupilabym uzywana gobdole na 100%Ja mam bebetto, póki co sprawdza się
miętowa25
no taki byl plan ale jakby na wakacje jechać to walizki nie ma gdzue już wsadzić.moj cybex gondola plus spacerowka kosztowal mnie 500€ wiec wg mnie naprawde rozsadnie, Bebetto kosztowalo cos ok 1800zl.
A co do Mazdy, zakladam ze bedziesz jezdzic z tylu z dzieckiem, zamontuj fotelik za fotelem pasazera i wtedy Ty z tylu za mezem i luz.
Facet w sklepie jak zaszłam popatrzeć na art dzieciowe mnie złapał i szkolenie robil z fotelików... Ze absolutnie mam nie siadać z dzieckiem z tyłu jeśli zależy mi na bezpieczeństwie...
miętowa25
już się i tak pogodziłam że spacerowke później będę oddzielnie kupowac. Te z zestawów są w większości ciężkie... Więc tak czy siak patrze na gondole kupując wozekJa mialam bebetto luca-masakra ze spacerowka.Gondola ok ale spacerowka to pirazka.Mialam 2 in 1.Szczerze zachecam teraz do kupna uzywanego.Ja hlupia kupilam nowy ale spacerowke -po bebetto-juz uzywana.spacerowka bebetto sama wazyla 15kg plus 10 dziecko-poszedl mi kregoslup dodlownie.sprzedalam dziadostwo i kupilam uzywany valcobaby snap4.Teraz gdyby zdazyl sie cud to kupilabym uzywana gobdole na 100%
Ooo, a dlaczego? To lepiej jak dziecko jest z tyłu a my z przodu?no taki byl plan ale jakby na wakacje jechać to walizki nie ma gdzue już wsadzić.
Facet w sklepie jak zaszłam popatrzeć na art dzieciowe mnie złapał i szkolenie robil z fotelików... Ze absolutnie mam nie siadać z dzieckiem z tyłu jeśli zależy mi na bezpieczeństwie...
Nelka85
Też tak gdzieś czytałam.Ooo, a dlaczego? To lepiej jak dziecko jest z tyłu a my z przodu?
Ponoć jest to bezpieczniejsze dla Matki. Jak jedziesz z tyłu to nachylasz się do dziecka i nie siedzisz poprawnie /nie masz poprawnie założonego pasa. I tam jeszcze coś było
reklama
O widzisz. Nawet o tym nie pomyślałam . To teraz mam już dwa powody żeby siedzieć z przodu . Moja choroba lokomocyjną i bezpieczeństwoTeż tak gdzieś czytałam.
Ponoć jest to bezpieczniejsze dla Matki. Jak jedziesz z tyłu to nachylasz się do dziecka i nie siedzisz poprawnie /nie masz poprawnie założonego pasa. I tam jeszcze coś było