reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Aaa i jeszcze mam spacerówkę baby design, ale raczej z niej nie korzystam, chyba, że w centrum handlowym. Jest lekka (ma z 9 kg), ale nie sprawdzała mi się na spacerach. Na plus oparcie rozkłada się na płasko.

reklama
Dziewczyny ile mała może się przyzwyczajać do tego mleka nowego pytam bo pierwszy raz podałam przedwczoraj wczoraj cały dzień nie zwracała a dziś znowu jej się cofło🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️czemu ona tak zwraca po jedzeniu 🤷‍♀️ogólnie nie płacze ma humor ale te wymioty...

Dziewczyny ile mała może się przyzwyczajać do tego mleka nowego pytam bo pierwszy raz podałam przedwczoraj wczoraj cały dzień nie zwracała a dziś znowu jej się cofło🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️czemu ona tak zwraca po jedzeniu 🤷‍♀️ogólnie nie płacze ma humor ale te wymioty...
Powiem Ci tak Ja od poczatku uzywam mm Bebilon i w pewnym momencie zmienil sklad-brak oleju palmowego.Niby lepiej a moja srala(sory za doslownosc)niz widziala🤦‍♀️.Normalnue co bak to kupa.Tak bylo jakies 2 tyg.juz mialam zmieniac bo myslalam ze ma uczulenie bla bla bla a ona sie unormowala.tez tak bylo na zmiane z 1 na 2 tez powtorka z rozrywki a dokladniej z kupy😉 nie mielismy juz takiego problemu z przejsciem z 2 na 3 ale moze dlatego ze przez tydzien mieszalam 2 z 3 a przy zmianue z 1 na 2 nie mieszalam.Takze zaczekaj chwilke

Ja mam bebetto, póki co sprawdza się 😉
Ja mialam bebetto luca-masakra ze spacerowka.Gondola ok ale spacerowka to pirazka.Mialam 2 in 1.Szczerze zachecam teraz do kupna uzywanego.Ja hlupia kupilam nowy ale spacerowke -po bebetto-juz uzywana.spacerowka bebetto sama wazyla 15kg plus 10 dziecko-poszedl mi kregoslup dodlownie.sprzedalam dziadostwo i kupilam uzywany valcobaby snap4.Teraz gdyby zdazyl sie cud to kupilabym uzywana gobdole na 100%

moj cybex gondola plus spacerowka kosztowal mnie 500€ wiec wg mnie naprawde rozsadnie, Bebetto kosztowalo cos ok 1800zl.
A co do Mazdy, zakladam ze bedziesz jezdzic z tylu z dzieckiem, zamontuj fotelik za fotelem pasazera i wtedy Ty z tylu za mezem i luz.
no taki byl plan ale jakby na wakacje jechać to walizki nie ma gdzue już wsadzić.
Facet w sklepie jak zaszłam popatrzeć na art dzieciowe mnie złapał i szkolenie robil z fotelików... Ze absolutnie mam nie siadać z dzieckiem z tyłu jeśli zależy mi na bezpieczeństwie... 🙈

Ja mialam bebetto luca-masakra ze spacerowka.Gondola ok ale spacerowka to pirazka.Mialam 2 in 1.Szczerze zachecam teraz do kupna uzywanego.Ja hlupia kupilam nowy ale spacerowke -po bebetto-juz uzywana.spacerowka bebetto sama wazyla 15kg plus 10 dziecko-poszedl mi kregoslup dodlownie.sprzedalam dziadostwo i kupilam uzywany valcobaby snap4.Teraz gdyby zdazyl sie cud to kupilabym uzywana gobdole na 100%
już się i tak pogodziłam że spacerowke później będę oddzielnie kupowac. Te z zestawów są w większości ciężkie... Więc tak czy siak patrze na gondole kupując wozek

no taki byl plan ale jakby na wakacje jechać to walizki nie ma gdzue już wsadzić.
Facet w sklepie jak zaszłam popatrzeć na art dzieciowe mnie złapał i szkolenie robil z fotelików... Ze absolutnie mam nie siadać z dzieckiem z tyłu jeśli zależy mi na bezpieczeństwie... 🙈
Ooo, a dlaczego? To lepiej jak dziecko jest z tyłu a my z przodu?

reklama
Też tak gdzieś czytałam.
Ponoć jest to bezpieczniejsze dla Matki. Jak jedziesz z tyłu to nachylasz się do dziecka i nie siedzisz poprawnie /nie masz poprawnie założonego pasa. I tam jeszcze coś było
O widzisz. Nawet o tym nie pomyślałam 🤔. To teraz mam już dwa powody żeby siedzieć z przodu 😜. Moja choroba lokomocyjną i bezpieczeństwo 😉

Do góry