reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny, jakie wózki macie ? Co polecacie ?
ja mialam Bebetto Murano i Cybex Balios S.
Bebetto naprawde fajny, bardzo komoletny wozek, ale ogromny zajmujacy ponad pol bagaznika Mazdy kombi.
Cybex bardziej kompaktowy, latwiejszy w skladaniu i ogolnie zlego slowa nie moge powiedziec. Polecilabym Cybexa.

Dziewczyny, jakie wózki macie ? Co polecacie ?
Ja mam na wykończeniu xlander xmove. Wózek z pompowanymi kołami, co sprawdziło się super na polskich dziurach i chodnikach. Przeżył dwójkę moich dzieci, w tym ich wspólne wożenie w spacerówce. Z wad - dosyć krótka gondola (chyba z 78 cm) oraz to, że po złożeniu zajmuje dużo miejsca w bagażniku. Jest dosyć ciężki (ok.15 kg spacerówka), ale ja zostawiam wózek na dole w klatce, więc dla mnie to nie jest minus. Spacerówkę można zamontować przodem i tyłem do kierunku jazdy.

ja mialam Bebetto Murano i Cybex Balios S.
Bebetto naprawde fajny, bardzo komoletny wozek, ale ogromny zajmujacy ponad pol bagaznika Mazdy kombi.
Cybex bardziej kompaktowy, latwiejszy w skladaniu i ogolnie zlego slowa nie moge powiedziec. Polecilabym Cybexa.
no wlasnie wcziraj się okazało że do naszej mazdy jak się właduje fotelik to z przodu strasznie niekomfortowo.... a jeszcze wozek🙈 cybexy to podobno super są ale i ceny genialne.

reklama
no wlasnie wcziraj się okazało że do naszej mazdy jak się właduje fotelik to z przodu strasznie niekomfortowo.... a jeszcze wozek🙈 cybexy to podobno super są ale i ceny genialne.
moj cybex gondola plus spacerowka kosztowal mnie 500€ wiec wg mnie naprawde rozsadnie, Bebetto kosztowalo cos ok 1800zl.
A co do Mazdy, zakladam ze bedziesz jezdzic z tylu z dzieckiem, zamontuj fotelik za fotelem pasazera i wtedy Ty z tylu za mezem i luz.

Do góry