reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nie kryrykuje bo sama nie raz plakalam z Miska z tej beznadziei.Ale nie zostawialam jej zeby sie wyplakala po prostu nosilam na rekach i wylysmy razem.czasami bylo do tego tak goraco ja otwarte drzwi balkonowe i placz.czekalam az policja lub kolezanka z ops zastuka😅
U nas dzisoaj humorek Miski🥴 oczywiscie wszystko nie pasuje i jest nie tak.ale na spa erze bylo ok nie jeczala i nawet w sklepie byla grzec🥴zna a stalysmy za stara baba
Kurde ale miło się czyta że nie jestem odosobniona w tych wszystkich mega ciężkich chwilach 😳🤪

reklama
U mnie na szczescie zadne nie ulewalo,ale dziewczyny,ktore " przewinely" sie przez to forum walczyly wlasnie z refluksem i allergia na bialko przy kp.W sensie ,co mama zjadla czy wypila ,objawialo sie ulewaniem,czerwonymi plackami na buzi,drapaniem.
na szczęście u nas jest tylko ulewanie. Jaś to tzw. szczęśliwy ulewacz. Ulewał tyle że wydawało się, że nic już w nim nie zostało, a i tak jest w 90 centylu ;) więc olaliśmy temat i tylko częściej zmienialiśmy mokre ubranie.

Przede wszystkim nie wolno sie chwalic ,ze jest fajnie,bo sie nie obejrzysz i masz przerabane.😅😅😅
Oj swiete slowa.Juz nie raz tak mialam.dlatego wole troche pojojczyc zeby ktos mi nie pozalowal.Rany maz chce jechac do siebue na wies a tam ta sasiadka.Ciekawe co znowu powie na Misie🥴bede unikala jak ognia

Jaka mialyscie/macie torbę do wozka? U mnie nie bylo w zestawie i szukam teraz ale nic ciekawego nie moge znalezc.. czy nie uzywacie takiej na raczce a ta pod wozkiem?

reklama
Jaka mialyscie/macie torbę do wozka? U mnie nie bylo w zestawie i szukam teraz ale nic ciekawego nie moge znalezc.. czy nie uzywacie takiej na raczce a ta pod wozkiem?
ja mam skip hop (wczesniej mialam z wozkiem bebetto) i to jest sztos. Nie oplaci sie wysylac stad, bo za podobna kase mozna kupic nowa, ale naprawde pol domu sie tam miesci i bardzo praktyczna. Polecam mega

Załączniki

• IMG_7172.jpg
    IMG_7172.jpg
    129,9 KB · Wyświetleń: 65
Do góry