reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nie kryrykuje bo sama nie raz plakalam z Miska z tej beznadziei.Ale nie zostawialam jej zeby sie wyplakala po prostu nosilam na rekach i wylysmy razem.czasami bylo do tego tak goraco ja otwarte drzwi balkonowe i placz.czekalam az policja lub kolezanka z ops zastuka😅
U nas dzisoaj humorek Miski🥴 oczywiscie wszystko nie pasuje i jest nie tak.ale na spa erze bylo ok nie jeczala i nawet w sklepie byla grzec🥴zna a stalysmy za stara baba
Kurde ale miło się czyta że nie jestem odosobniona w tych wszystkich mega ciężkich chwilach 😳🤪

reklama
U mnie na szczescie zadne nie ulewalo,ale dziewczyny,ktore " przewinely" sie przez to forum walczyly wlasnie z refluksem i allergia na bialko przy kp.W sensie ,co mama zjadla czy wypila ,objawialo sie ulewaniem,czerwonymi plackami na buzi,drapaniem.
na szczęście u nas jest tylko ulewanie. Jaś to tzw. szczęśliwy ulewacz. Ulewał tyle że wydawało się, że nic już w nim nie zostało, a i tak jest w 90 centylu ;) więc olaliśmy temat i tylko częściej zmienialiśmy mokre ubranie.

Przede wszystkim nie wolno sie chwalic ,ze jest fajnie,bo sie nie obejrzysz i masz przerabane.😅😅😅
Oj swiete slowa.Juz nie raz tak mialam.dlatego wole troche pojojczyc zeby ktos mi nie pozalowal.Rany maz chce jechac do siebue na wies a tam ta sasiadka.Ciekawe co znowu powie na Misie🥴bede unikala jak ognia

Jaka mialyscie/macie torbę do wozka? U mnie nie bylo w zestawie i szukam teraz ale nic ciekawego nie moge znalezc.. czy nie uzywacie takiej na raczce a ta pod wozkiem?

reklama
Jaka mialyscie/macie torbę do wozka? U mnie nie bylo w zestawie i szukam teraz ale nic ciekawego nie moge znalezc.. czy nie uzywacie takiej na raczce a ta pod wozkiem?
ja mam skip hop (wczesniej mialam z wozkiem bebetto) i to jest sztos. Nie oplaci sie wysylac stad, bo za podobna kase mozna kupic nowa, ale naprawde pol domu sie tam miesci i bardzo praktyczna. Polecam mega

Załączniki

• IMG_7172.jpg
    IMG_7172.jpg
    129,9 KB · Wyświetleń: 66
Do góry